LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tomas Ledins chockerande lyxliv – bor i en av Sveriges dyraste lägenheter

04 jul, 2024 
Loke Westberg
Tomas Ledin och Marie Ledin
TT
Skönsjungande Tomas Ledin har dragit i en del pengar från sin musik genom åren.
Nu avslöjas artistens lön och hur mycket hans gigantiska lägenhet i Stockholm kostar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämtBrand logo
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämt

Artisten Tomas Ledins, 72, karriär tycks aldrig stanna av. Sedan 1972 har han släppt album efter album och genomfört flera slutsålda turnéer.

Just nu är legendaren aktuell med ytterligare ett album titulerat Viker inte ner mig än, en titel som delvis refererar till alla spekulationer om att det skulle vara dags för honom att gå i pension, har han bekräftat för TT.

Även för Hänt har Tomas framhållit att han har ett tag kvar på scenen.

– Ja, alltså ibland träffar jag på folk som säger "åh vad bra det har gått, nu kan du lägga av". Men nej säger jag, det är ju fortfarande väldigt roligt tycker jag. Så länge jag står upp så fortsätter jag! Lite så är det ju, sa han tidigare i somras.

Därför behöver Tomas Ledin inte arbeta mer

För TT har Tomas Ledin även berättat om lyxlivet på äldre dagar, där faktum är att han egentligen inte behöver jobba en sekund till.

Annons

– Jag är väldigt lustdriven och är i en ålder där jag inte behöver arbeta. Jag brinner för det helt enkelt. Jag vänder och vrider och skriver om. Jag är ingen latmask direkt, har han sagt till nyhetsbyrån.

Och inte är det så konstigt att Tomas Ledin inte behöver arbeta mer. Nyheter24 rapporterar nämligen nu om den ofattbara lyxen som Sandviken-sonen lever i.

Enligt sajten hade artisten en förvärvsinkomst på 2 498 000 kronor under 2023, det motsvarar en månadslön på drygt 208 000 kronor.

Tomas Ledin Allsång på Skansen
Tomas Ledin uppträder på Allsång på Skansen 2024.FOTO: Mickan Mörk/TT

Så bor Tomas Ledin – sjuka lyxlägenheten

Med en inkomst av den kalibern kan man även bo flådigt. I Tomas Ledins fall bor han tillsammans med frun Marie Ledin, 67, som är vd för det anrika Polarpriset. Paret är bosatta i en enorm lägenhet på Östermalm i hjärtat av Stockholm.

Den 348 kvadratmeter stora lägenheten har hela tio rum, och är därav långt ifrån gratis. Faktum är att Hitta.se tillsammans med Real AI uppskattar att lägenheten är värd ofattbara 45 miljoner kronor, skriver Nyheter24.

De tio rummen är utspridda över två våningsplan och det är bara Tomas själv och frun Marie som är bosatta i lägenheten. Man kan därför undra vad paret använder alla rum till.

FOTO: TT

Annons