LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlsson bryter tystnaden om relationen till skådisen: ”Lycklig”

31 maj, 2022 
Tobias Karlsson
Tobias Karlssons kärleksliv är något som ständigt intresserar.
På senaste syns han ofta tillsammans med en manlig skådespelare.
Nu kommenterar Tobias relationen mellan de två.
Annons
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändningBrand logo
Mia Parneviks starka känslor efter Jespers överraskning i direktsändning

Tobias Karlsson, 45, är kanske en av våra mest folkkära proffsdansare i Let's dance och har ett helt gäng av säsonger i sin ryggsäck. Han är främst känd just från det populära programmet men har även medverkat i andra program som So you think you can dance, Fångarna på fortet och Talang.

Tobias var även denna säsong en av proffsdansarna i Let's dance där han dansade tillsammans med Mia Parnevik. Dessvärre blev paret det första att tvingas lämna tävlingen.

Tobias ord om floppen i Let's dance

Det kom som en chock för många att det var just Tobias och Mia som blev det första paret att lämna tävlingen. På sin Instagram skrev Tobias om händelsen.

Annons

Ja, det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år. Sjukt tråkigt när det varit en av de roligaste någonsin. Som vi har skrattat Mia och jag. Vi har på riktigt skrattat så vi gråtit typ varje träning och det har varit en ynnest att få dela så mycket tid med dig Mia. Du är en av de mest omhändertagande och varma människor jag någonsin mött och du har en förmåga att se ALLA! Det väger tungt i min bok och ger dig i speciell plats i mitt hjärta.” skrev han bland annat.

Men även nu efter programmet verkar paret ha en fin relation till varandra. De syns kommentera varandras bilder på Instagram och hyllade varandra fint efter att de åkte ut.

Tobias Karlsson om realtionen till manliga skådespelaren

Tobias var tidigare i en relation med Tomasz Józiewicz, och paret var då ett av Sveriges mest fotograferade par. Men nu lever han som singel, något han berättat om i podden Ofiltrerat.

Men under den senaste tiden har han synts tillsammans med den manliga skådespelaren Pelle Holmström, som är aktuell i serien Partisan. Nu berättar Tobias om deras relation för Hänt.

Pelle är en av mina bästa vänner och vi har känt varandra i många år. Så lycklig att hans karriär blomstrar och att vi är så bra vänner

FOTO: Karin Törnblom/TT/TÖRNBLOM KARIN/Aftonbladet

Annons