ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det här är mannen som syns med Tobias Karlsson – sanningen om relationen

11 aug, 2023 
Moa Risberg
Tobias Karlssons.
Tobias Karlsson har är ett bekant ansikte i programmert Let's dance.
Under flera år har han varit singel och letat efter Mr. Right.
Nu visar han upp en bild tillsammans med vännen Fredrik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här släpper vinnaren av Let's Dance 2023 lossBrand logo
Här släpper vinnaren av Let's Dance 2023 loss

Let's dance är programmet som tagit hela svenska folket med storm. I flera år i rad har vi kunnat se våra svenska favorit kändisar ta sina första stapplande steg i danstävlingen.

Programmet sändes för första gången 2006 och har sedan dess blivit en tradition i tv-tablån. Under dessa säsonger har vi lärt känna flera bekanta ansikten, så som programmets proffsdansare och juryn bestående av Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger.

Tobias Karlsson har dansat i rutan i 14 säsonger

En av proffsdansarna som varit nästan synts i programmet lika länge som juryn är Tobias Karlsson, 46, som dansat under flera säsonger i programmet.

Tobias har dansat i 14 säsonger programmet, i år fick han den stora äran att dansa med längdskid-legenden Charlotte Kalla. Som var höggravid när hon dansade tillsammans med Tobias och tog hem andra platsen i tävlingen.

Under alla åren som har Tobias har varit med i programmet har han dansat med flera olika kändisar, som tillexempel Tina Nordström, Mia Parnevik, Carola Häggkvist och Magdalena Forsberg som han nu är väldigt god vän med.

Annons

För Hänt berättade han nyligen om deras relation.

– Jag skulle ju inte dansa alls det året, men så blev hennes partner sjuk. Så jag flögs in från Thailand – jag skulle ju ha semester egentligen. Nu är hon en av mina allra bästa vänner i hela världen, det är så häftigt, berättar Tobias för Hänt.

Tobias Karlssons nya besked om relationsstatusen

Tobias har varit singel i flera år, men för Hänt berättade han nyligen att han är redo att träffa någon som ger honom fjärilar i magen.

– Jag tycker att det är dags nu. Jag tycker att det ska hända nu under Pride, så vi får väl se om det händer. Det kanske är vädret man ska skylla på – men jag hade hoppats på att: ”Nu ska jag träffa Mr. Right”. Det har inte hänt än, men vi håller tummarna.

Längtar du efter en relation?

– Jag letar inte aktivt men hade man sprungit på någon skulle det vara fantastiskt såklart, säger Tobias.

Nyligen la han upp en härlig bild på sin Instagram story med honom och en man som satt och njöt tillsammans med i solen.

”Tänk som du förgyller mitt liv” skrev Tobias på bilden.

När Hänt sökte Tobias och frågade vem mannen på bilden berättade han.

”En av mina bästa vänner Fredrik Cederborg” svarade Tobias i ett privat meddelande till Hänt.

Tobias Karlssons story på Instagram.

FOTO: Instagram & TT

Annons