ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Dermot Clemengers ord om Petra Medes framtid i Let's dance

28 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Domarna Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving, samt Petra Mede
Domarna Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving, samt Petra Mede
Kristin Kaspersen tog över som programledare i årets säsong av Let's dance efter att Petra Mede tvingades hoppa av.
Men hur blir det i nästa säsong? Nu uttalar sig en jurymedlem om saken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Lindgrens besked om Petra Mede: ”Jätteledsen”Brand logo
David Lindgrens besked om Petra Mede: ”Jätteledsen”

Under två års tid var det Petra Mede, 52, och David Lindgren, 40, som styrde skutan i Let's dance. Detta efter att David Hellenius, 49, och Tilde de Paula Eby, 50, hoppade av efter många år i programmet.

I årets säsong tvingades dock Petra att ställa in sin medverkan i programmet – bara dagar innan säsongsstart. Anledningen till att hon behövde hoppa av med så kort varsel var att hennes ryggproblem förvärrats drastiskt. I hennes ställe såg vi under våren Kristin Kaspersen vid David Lindgrens sida.

Kristin Kaspersen om att hoppa in för Petra Mede – orden om framtiden

Nu har det gått ett tag sedan dansparen lämnade tv-rutan för i år. Det är dock fortfarande oklart om Petra kommer att leda nästa säsong, och hur det blir med Kristins framtid. Tidigare har Kristin svarat på hur hon ser på saken, när hon gjorde en frågestund på sin Instagram i maj.

Annons

– Jag är faktiskt bara inhoppare denna säsong för Petra Mede. Så det viktigaste inför nästa år tänker jag är att Petra blir frisk och inte har ont längre. Så jag är glad att jag har fått göra den här säsongen, sa Kristin och fortsatte att berätta om hoppet inför nästa år:

– Jag känner att det är en ära att de frågade mig. Sedan hade jag hoppats på att hon är frisk själv. Så inhoppare den här säsongen och sen hoppas jag att Petra blir frisk och mår riktigt bra.

Dermot Clemengers ord om Petra Mede

Någon som har varit med i Let's dance i ur och skur är Dermot Clemenger. Han satt som jurymedlem i programmet 2006–2015, för att sedan hoppa av under en tid. Anledningen till att han då valde att lämna Let's dance var att produktionen i TV4 ville ha en jurymedlem som skulle vara hårdare mot både deltagarna och kollegerna.

– När jag förstod vilken riktning de ville ta, då kände jag att det inte är jag. Det är ingenting för mig. Jag har alltid stått för ärlighet och integritet, sa Dermot till Aftonbladet efter att han lämnat programmet.

Men till tittarna och kollegornas stora glädje gjorde Dermot åter entre som jurymedlem i Lets dance 2021, och har varit kvar sedan dess.

I ett privat meddelande till Hänt berättar Dermot om vad han vet om vilka som blir programledare i nästa säsong.

Jag har faktiskt ingen aning hur det blir. Jag har inte haft nån kontakt med produktionen sen säsongen slutade”, skriver Dermot.

Hänt har sökt TV4.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons