LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Ola-Conny om pensionen från Ullared - efter jobberbjudanden utomlands

27 jul, 2023 
Moa Risberg
Ola-Conny blev känd i programmet Ullared.
Nu berättar han om sina erbjudanden om jobb i tv utomlands.
Och valet om att stanna till pensionen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammansBrand logo
Därför bor inte Ola-Conny och flickvännen Linda tillsammans

Ola-Conny Wallberg, 59, tog hela svenska folket med storm när var med i programmet Ullared. I programmet på Kanal 5 fick vi följa med Ola-Conny och kollegan Morgan Karlsson, 50, i arbetet på det stora varuhuset Gekås.

Kollegorna Morgan och Ola-Conny blev snabbt två favoriter bland tittarna och även två kända profiler på varuhuset som alla ville ta bild med.

Efter succén med programmet Ullared fick även Morgan och Ola-Conny sitt egna program En stark resa med Morgan & Ola-Conny. Där vi fick följa vännerna på sin resa runt om i världen.

Efter Ola-Connys erbjudande utomlands

Även om Ola-Conny blivit en riktig tv-stjärna så är det inget som har förändrat hans jobb på Ullared. Han jobbar fortfarande kvar i varuhuset på samma avdelning som innan kändisskapet och framgången i rutan.

Något som han planerar att göra även efter erbjudande om tv-jobb utomlands, vilket han berättar för Hänt.

– TV Norge vill att jag ska komma tillbaka och göra andra jobb. De här med Camp Kullinaris, det gick ju väldigt bra och dom sa att de var nog det bästa Kullinaris som någonsin gjorts, säger Ola-Conny.

Annons

Trots att det blev en stor succé i Norsk tv så betyder det inte att han lämnar sitt kära varuhus eller Ullared där han bor.

– Jag har blivit erbjuden att flytta till Norge, men jag sa nej. Jag har ett liv hemma och där trivs jag så jag tänker inte göra det, säger Ola-Conny.

Planerar att jobba kvar tills pensionen

Ola-Conny fyller 60 nästa år och har inga planer på att göra någon förändring under de sista åren.

– Jag tänker vara där till pension och skulle det behövas med så kan jag vara där efter också. För det känns inte som att jag är så gammal som jag är, säger Ola-Conny till Hänt.

Det är inte bara jobbet på varuhuset som håller kvar Ola-Conny i Ullared, även flickvännen som han träffade på jobbet bor också där i området.

Flickvännen Linda jobbar i restaurangen på varuhuset och är sedan ett år tillbaka förlovad med kollegan och särbon Ola-Conny.

FOTO: TT

Annons