ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Ann Wilsons sorg efter insikten med sonen Tom: ”Kämpigt kan jag säga”

22 jun, 2023 
Ann Wilson
Ann Wilsons son Tom har vuxit upp och tagit studenten.
Nu berättar hon om känslorna över att sonen inte är så liten längre.
– Man är inte den här mamman på heltid längre utan man bara är, de kommer och går när de behöver en i princip, säger Ann till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Ann Wilson, 55, har suttit i Let's dance-juryn sedan programmet startade för hela 18 år sedan. Än finns inga planer på att lämna programmet och snart väntar semester.

– Just nu håller vi på och planerar lite för vi ska göra en liten utflykt till Italien och Slovenien. Där min andra hälft är ifrån så vi ska ner och resa och träna samtidigt. Göra lite inspirationsfilmer och så till mitt företag, så det blir en roadtrip som är på ungefär en månad. När jag sen kommer tillbaka har jag en tv-inspelning i augusti och sen startar jag min dans och träningsakademi som jag har här hemma och kör på med i augusti också.

Blir det någon semester då?

– Ja det blir semester samtidigt så det är inga problem.

Ann Wilsons son Tom har vuxit upp – orden om studentfirandet

Utöver en hektisk Let's dance-säsong har Ann även haft fullt upp på det privata planet. Hennes son Tom har nämligen tagit studenten under våren.

Annons

– Det var fantastiskt. Som han har knegat våra son. Jag fattar inte hur han har orkat, sista året i skolan är ju stentufft och då samtidigt har han jobbat fyra kvällar i veckan och suttit i juniorstyrelsen i ett stort företag. Han är en kämpe men nu är det över, han är i hamn och han är överlycklig, säger Ann.

Ann Wilsons insikt med sonen: ”Är inte den här mamman på heltid längre”

Att Tom numera är klar med skolan och tar klivet in i vuxenvärlden är något Ann har blande känslor över.

Hur känns det för dig att liten har blivit stor, skolan är klar?

– Sista året har varit kämpigt kan jag säga. Det här studentåret har man känt att man är inte den här mamman på heltid längre utan man bara är, de kommer och går när de behöver en i princip.

Men roligt också kanske?

– Ja det är också fantastiskt kul. Men det är många spännande saker som ligger i luften just nu så både för honom och för oss.

FOTO: TT

Annons