LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tony Irving börjar jobba på SVT med Tareq Taylor – kritiken mot TV4

05 jun, 2023 
Tony Irving
Tony Irving är tillbaka i ett helt nytt program – Tareq Taylors matresa.
Programmet innebär dessutom ett kanalbyte, från TV4 till SVT.
– TV4 utnyttjar inte mina kapaciteter, säger Tony till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hen vinner Let's dance 2023 – enligt finalistenBrand logo
Hen vinner Let's dance 2023 – enligt finalisten

Tv-profilen Tony Irving, 56, är kanske mest igenkänd för sin långvariga medverkan i underhållningsprogrammet Let's dance. Där har vi i många år fått följa honom som en del av juryn för TV4.

Men nu, efter säsongsavslutningen av Let's dance 2023, är Tony tillbaka i ett helt nytt tv-koncept – och i en helt ny tv-kanal!

Tony Irving i nytt tv-sammanhang – med Tareq Taylor

Det är i Tareq Taylors egna satsning Tareq Taylors matresa som Tony kommer att medverka. Tillsammans kommer duon resa till båda profilernas hemland – England, för att både äta och laga god mat.

Dessutom kommer vi få följa Tareq och Tony på en personlig resa då de åker hem till släktingarna och återupplever gamla barndomsminnen ihop.

Programmet som sänds på SVT och SVTPlay kommer att ha premiär den 17 juli 2023.

Tareq Taylor och Tony Irving reser till England.
Tareq Taylor och Tony Irving reser till England.

Tony Irvings kritik mot TV4 – efter kanalbytet

I ju med att Tareq Taylors matresa tillhör SVT innebär det ett kanalbyte för TV4-profilen Tony, men det är inte något som krockar för hans del.

Annons

– Det finns inget problem för mig eftersom jag inte är anställd hos TV4, jag har jobbat för produktionsbolaget Mastiff. Så även om jag synts mycket på TV4 så har jag aldrig haft någon kontakt med kanalen, säger Tony till Hänt och fortsätter:

– Så fort Let's dance är över så har varken Mastiff eller TV4 något som helst inflytande över vad jag gör! TV4 har ändå aldrig visat intresse för att ge mig något annat.

Finns det något missnöje från ditt håll?

– Jag kan säga så här, när en person varit central i ett program i 18 år... Lojalitet går åt båda hållen. Jag har varit otroligt lojal mot TV4, men det finns inget intresse från deras håll att bredda ut mitt deltagande, säger Tony och fortsätter:

– Jag kan tycka att det är frustrerande, TV4 utnyttjar inte mina kapaciteter mer än en gång per år i Let's dance.

FOTO: TV4 Play

Annons