LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance-profilens bebislycka – Tobias Karlsson om glädjen

05 okt, 2022 
Tobias Karlsson
Bebislycka i Let's dance-gänget!
På Instagram uttrycker Tobias Karlsson sin glädje över nytillskottet.
– Han är så sjukt söt, skriver TV4-profilen.
Annons
Så går pardelningen i Let’s dance till – Tobias Wallins egna ordBrand logo
Så går pardelningen i Let’s dance till – Tobias Wallins egna ord

I våras drog en ny säsong av Let's dance igång på TV4. En av programmets starkaste profiler, proffsdansaren Tobias Karlsson, 45, fick då äran att dansa ihop med Mia Parnevik, 54. Och förväntningarna var såklart höga. Men till många tittares chock blev Tobias och Mia det allra första paret att lämna tävlingen.

”Ja, det blev en tidig sorti ur Lets Dance i år. Sjukt tråkigt när det varit en av de roligaste någonsin”, skrev Tobias i ett inlägg efter att han och Mia röstats ut.

Trots att det inte blev någon vinst i programmet fann Tobias Karlsson i alla fall en ny vänskap. Mia Parnevik har vid flera tillfällen hyllat sin före detta danspartner i sociala medier och de verkar onekligen ha fattat tycke för varandra!

Annons

Tobias Karlsson om singellivet

På jobbfronten har det rullat på för Tobias Karlsson de senaste åren. Han har inte bara ställt upp i Let's dance i många säsonger utan har även skrivit en bok med titeln Inte alltid en dans på rosor. Tobias jobbar också som föreläsare och åker runt i hela landet för att dela med sig av sin historia.

Men i kärlekslivet har det gått desto trögare. Detta är dock inte något som Let's dance-profilen verkar hänga läpp över. För Hänt har han tidigare berättat att han har andra intressen som håller honom sysselsatt!

– Jag är faktiskt väldigt, väldigt nöjd med min tillvaro som den är. Jag har världens bästa kompisgäng som jag umgås med och så har jag börjat spela paddel, sa han när Hänt träffade honom för ett par år sedan och fortsatte:

– Who needs a date when you have paddel!

Tobias Karlssons starka ord om Sigrids bebislycka

Någon som däremot har kilat stadigt de senaste åren är Tobias Karlssons TV4-kollega Sigrid Bernson, 33. Hon träffade kärleken i Robin Bengtsson, 32, när de dansade ihop i Let's dance 2019.

Annons

I september föddes Robin och Sigrids första gemensamma barn. Lyckan är nu total och på Instagram har vi fått se en hel del bilder på sonen, som har fått namnet Viggo.

Häromveckan la Sigrid Bernson återigen upp en bild på den lille krabaten, där hon i bildtexten delar med sig av sina starka känslor kring att vara mamma.

”Du är en del av mig och jag är så oändligt tacksam att jag får vara din mamma!”, skriver hon i inlägget.

Och i kommentarsfältet hittar vi ingen annan än Let's dance-kollegan Tobias Karlsson, som är väldigt glad över sin kompis bebislycka!

”Så vackert skrivet finaste Sigrid och jag fattar varför .. han är sååå sjukt söt… stort grattis till dig och Robin”, skriver han i en kommentar.

FOTO: Jessica Gow/TT

Annons