TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tjejerna evakuerades från tv-bondens gård – mitt under inspelningen

05 jul, 2017 
Lina Arvidsson
Linda Lindorff är i full färd med inspelningarna av "Bonde söker fru" som kommer att visas på TV4 i höst. Nu avslöjar programledaren att en dramatisk händelse orsakar evakuering från en gård för brevskrivarna.
Annons

I höst kör nya omgången av “Bonde Söker Fru” igång i TV4 och den populära dejtingsåpan bjuder redan på dramatik.

Programledaren Linda Lindorff bloggar från sommarens inspelningar. Då och då släpper hon små ledtrådar till vad vi tittare kan se fram emot när programmet börjar sändas.

Den här säsongen av Bonde söker fru är utan tvekan den mest händelserika i Bondens historia. Samtidigt är det också så oerhört mycket känslor. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som i år, eller varit så orolig, eller överraskad. En sak jag fick reda på idag gjorde att jag nästan föll baklänges. Min producent inledde samtalat så här: “Linda, sitter du ner…?” Ja ni fattar ju själv“, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den engagerade programledaren skriver också om en dramatisk händelse som inträffade på en av böndernas gårdar. En händelse som ledde till att brevskrivarna fick skyndsamt tas från gården. Orsaken: För heta känslor.

Annons

Ikväll fick vi också på en gård evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor… det har heller aldrig hänt i Bonde söker frus historia – men vad gör man inte för kärleken“, skriver Linda Lindorff kryptiskt.

Linda Lindorff avslöjar att det blir dramatik i nya säsongen av "Bonde Söker Fru".
Linda Lindorff avslöjar att det blir dramatik i nya säsongen av “Bonde söker fru”.

Vad som hänt som orsakade evakueringen framgår inte av blogginlägget. På TV4 är man förtegen om vad som har hänt.

Förhoppningen är ju att våra modiga deltagare ska finna den stora kärleken. Men, av respekt för våra trogna tittare vill vi inte avslöja något mer vad som händer under säsongens gång i dagsläget utan det får man se i Bonde söker fru till hösten helt enkelt. Jag kan lova att det kommer bli mycket starka känslor och en hel del överraskningar, skriver TV4:s presskontakt Caroline Nylander i ett sms till Hänt.

När Hänt får tag på Linda Lindorff säger programledaren att hon inte kan berätta mer utan avslöja för mycket. Hon understryker dock att ingen svävade i någon fara.

– Det jag kan säga är att det inte handlar om ilska i nån form. Det är heller så klart inte nån fara för nåns säkerhet, skriver Linda Lindorff i ett sms till Hänt.

Foto: IBL, TV4

Annons