LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Skrällen: Därför är Marcus med i "Bonde söker fru" igen

20 jun, 2017 
Malin Ljung
Marcus Sjöberg föll för Magdalena i "Bonde söker fru" för elva år sen. Uppbrottet var snart ett faktum – och nu söker han kärleken igen och vill ta revansch i programmet.
Annons

Nya säsongen av “Bonde söker fru” har precis börjat spelats in – men redan nu har fansen överraskats flertalet gånger. För bara några veckor sedan presenterades en nionde bonde, Joacim Rickling, 26.

Och nu har produktionen presenterat en tionde bonde som söker kärleken, igen. Nämligen köttbonden Marcus Sjöberg, 38, som var med i den allra första säsongen av “Bonde söker fru”.

Programledaren Linda Lindorff avslöjade nyheten på sin blogg under helgen, och under tisdagen avslöjade hon tillsammans med Markus varför han nu ska försöka ta revansch i sin jakt på kärleken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han var med i den första säsongen av “Bonde söker fru”, då var du singel, säger Linda och avbryts av Marcus:

– Ja, och det är jag idag med.

Det har gått elva år sedan Marcus sedan köttbonden från Gränna var med i “Bonde söker fru”, då var han 27 år och nu beskriver Linda honom som mer erfaren inom området kärlek. Markus själv verkar dessutom säker på vilka egenskaper hans drömtjej har:

Annons

– Hon ska vara glad, snäll, naturlig, och gilla livet på landet.

När Marcus var med i programmet för elva år sedan föll han till slut för då 19-åriga Magdalena Danielsson. Men redan under resan till Nice som de fick av TV4 var relationen i gungning då de knappt sa ett ord till varandra.

Marcus romans med Magdalena blev kortvarig.

Orsaken till att Marcus är med ännu en gång är att han dök upp när produktionen besökte nya bonden Johan Petterssons gård. De två är nämligen vänner sedan innan, och när Linda Lindorff pratade gamla minnen med Marcus dröjde det inte lång tid innan hon övertalat honom att försöka ta kärleksrevansch.

“Han berättade då att han var singel och då kände jag att vi ju måste ge honom en chans till! Det känns så rätt och roligt att nu få en ny möjlighet att hjälpa honom att hitta sitt livs stora kärlek. Han vill verkligen hitta någon att dela livet med och går in i detta helhjärtat”, skriver Linda Lindorff.

Hittills är det bara klart att Joacim Ricklings kärleksjakt kommer att visas i TV4, vilka de övriga tre bönderna i tv-rutan blir är inte klart. Sammanlagt har tio bönder presenterats som kärleksaspiranter.

FOTO: TV4

Annons