Tittarnas ord om Stefan Odelberg efter miljonvinsten i Bingolotto

Efter söndagens miljonvinst i Bingolotto var det många tittare som reagerade starkt och skickade glada hälsningar.
Många valde också att kommentera programledaren Stefan Odelbergs insats.
”Det är en lycka”, skriver en tittare.

Bingolotto sändes första gången 1989 – alltså för över 30 år sedan. Då var det tv-profilen Leif ”Loket” Olsson som ledde programmet, först på lokal-tv i Göteborg och sedan på TV4. Sedan dess har programmet fortsatt rulla på, med programledare som Lasse Kronér, Agneta Sjödin och Ingvar Oldsberg.

I dag leds det populära programmet av Lotta Engberg och Stefan Odelberg som delar på det prestigefyllda uppdraget. De är är ofta väldigt uppskattade av tittarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stefan Odelbergs relation till Lotta Engberg

Stefan Odelberg har flera gånger berättat om hur glad han är över att ha blivit en del av det klassiska underhållningsprogrammet, och för Hänt har han också berättat att även hans familj tycker hans medverkan känns kul.

”Jag trivs fantastiskt bra, det känns som att jag har fått förtroendet att få påverka programmet på mitt sätt och att också få göra det på ett tryggt sätt för de tittare som följt Bingolotto länge. Speciellt kul är det också eftersom det säljer lotter som aldrig förr”, skriver han innan han fortsätter:

Min familj tycker att det är jättekul och mina systerbarn Edwin, Lovisa och Wilmer tycker att det är skoj att deras morbror är programledare för Bingolotto.”.

Både Stefan Odelberg och Lotta Engberg har i flera tidigare intervjuer berättat om hur kul det är att jobba tillsammans, och även i rutan kan man se att kollegorna har en bra kemi.

Tittarnas starka reaktioner över miljonvinsten

LÄS MER: Bingolottos Stefan Odelberg skiljer sig från Berna Inceoglu

Förra söndagen var det glada rop i Bingolotto-studion. Det var nämligen så att sjuksköterskan Angelica från Trollhättan kammade hem hela en miljon kronor när hon spelade färgfemman under ledning av programledare Stefan Odelberg.

Efter programmet var det många tittare som var glada för vinnaren Angelicas skull och på Bingolottos Facebook-sida öste det in kommentarer.

”Så himla kul när någon yngre vinner så mycket pengar.Stort GRATTIS Angelica”, skriver en tittare.

”Kul att hon vann en miljon så hon kunde ta körkort och köpa bil”, skriver en annan.

”Stort grattis till vinnaren! Och tusen tack för en helt fantastisk kväll. Stefan är en riktig stjärna som programledare, hur bra som helst. Bingo, spel, spänning och underhållning, det kan helt enkelt inte bli bättre”, skriver en tredje.

Och det är flera i kommentarsfältet som verkar hålla med om att just Stefan Odelberg passar perfekt som programledare för Bingolotto.

”Det är lycka att spela bingo när det är Stefan Odelberg som leder det”, skriver en glad tittare.

”Stefan är bäst”, skriver en annan.

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Hans Mosessons känga till Loa Falkmans efterträdare

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli stöttas av följarna efter hånen om hennes utseende

Senaste nytt