Tittarnas kritik efter upptäckten i Big brother 2020

Big brother 2020
TV4-tittarna är inte helt nöjda med året säsong av Big brother.
Nu riktas kritik mot dokusåpan i sociala medier.
– Nu får Big Brother skärpa sig, skriver en person i en kommentar.
Annons

Årets upplaga av Big brother har bjudit på en hel del kärlek, dramatik och intriger. Trots att deltagarna endast har varit i huset en tredjedel av tiden har det redan uppstått starka vänskapsband och såklart även konflikter.

Annons

En deltagare som har väckt starka reaktioner hos tittarna och i sociala medier är Mergim Feka, 21. Mergim har hamnat i flera gräl under sin tid i Big brother-huset och har även fått en varning efter att uttalat sig på ett opassande sätt under en diskussion med Jasmine Armstrong, 26.

Trots att produktionen tidigare har varnat Mergim anser många TV4-tittare att han inte borde få stanna kvar i dokusåpan då han vid upprepade tillfällen hamnat i bråk med de övriga deltagarna. Denna vecka hänger Mergim löst och riskerar nu att få lämna dokusåpan.

Annons

Kritik efter upptäckten i Big brother

Det verkar dock som att TV4-tittarna inte tycker att det händer tillräckligt mycket i Big brother-huset denna säsong. I kommentarsfältet på programmets Instagram-konto är det flera personer som riktar kritik mot produktionen och kräver att de anstränger sig för att göra innehållet mer underhållande.

”Alltså nu får Big Brother skärpa sig och anstränga sig lite mer för att göra BB roligare för tittarna samt för deltagarna. Va lite mer kreativa. Nu har snart halva tiden gått och ni har i princip inte kommit på något kul alls”, skriver en person i en kommentar.

”Sämsta BB-säsongen någonsin i år, utan tvekan!! Men kollar bara för att man väl börjat kolla och vill se vem som vinner”, hälsar en annan.

”HELA tiden är det “bryter mot regler” “byt ämne” eller så gör de inget. Och det är så irriterande. Jag kommer inte betala för Cmore mer. Blir bara arg på BB över deras gnäll”, skriver en tredje.

Annons

Flera personer kommer även med förslag om vad TV4 kan göra för att Big brother 2020 ska bli mer underhållande för tittarna.

”Ta in arkivskåpet, pranks, uppdrag, släpp in en hund eller ta in ormar”, föreslår en följare.

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…