TV4:s nya besked om Mergim Feka i Big brother 2020

Mergim Feka
Mergim Feka är en av deltagarna i Big brother 2020.
Efter att han vägrat ställa upp på en tävling hänger han löst denna vecka.
Nu kommer TV4 med ett nytt besked om Mergims framtid i programmet.
Annons

Big brother 2020 är i full gång på Sjuan, TV4 play och Cmore. Trots att det endast har gått en månad sedan deltagarna klev in i huset har en tittarna redan fått ta del av en hel del dramatik. Flera personer har tvingats lämna dokusåpan av olika anledningar och nu senast var det Elisabeth ”Lisa” Engh som röstades ut.

Annons

En deltagare som har väckt starka reaktioner hos TV4-tittarna är Mergim Feka, 21. Tidigare i mars fick han en varning från produktionen efter ha uttalat sig på ett opassande sätt under ett bråk med Jasmine Armstrong, 26.

– Sätt dig ned och håll käften. Sätt dig ned och håll käften. Vem fan tror du att du är din hund, sa Mergim i programmet.

Annons

I sociala medier har många tittare riktat kritik mot att Mergim Feka får stanna i huset trots att han vid flera tillfällen har hamnat i bråk och haft en väldigt hård ton mot sina vänner i Big brother-huset.

Nya beskedet om Mergim Feka

I veckans avsnitt av dokusåpan är Mergim en av de personer som hänger löst och riskerar att få lämna Big brother 2020. För att säkra sin plats i huset har deltagarna fått genomföra ett kunskapstest där straffet om man svarar fel på en fråga är att få en elstöt. När Mergim får vetskap om straffet bestämmer han sig för att inte medverka i tävlingen.

– Jag gör inte det. Och så hänger jag löst på måndag. Men jag bryr mig inte, jag gör inte det, säger Mergim i Big brother.

Nu har TV4-tittarna möjligheten att rädda en av de deltagare som hänger löst, men eftersom Mergim Feka valde att inte vara med på tävlingen går det inte att rösta på honom.

Annons

I sociala medier undrar tittarna nu ifall de övriga deltagarna kommer att ha möjlighet att rädda Mergim under måndagsfinalen. Nu kommer TV4 med ett nytt besked om detta.

”Mergim kommer kunna räddas på måndag”, skriver kanalen i en kommentar på Instagram.

I kommentarsfältet är det tydligt att många tittare är missnöjda med beslutet.

”Tycker det är fel om han kan räddas av den som har makten på måndag. Han vägrar ju vara med på tävlingar”, skriver en person i en kommentar.

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…