Tittarna rasar mot att Lana Sulhav lämnar Idol 2021

Kishti Tomita & Pär Lernström

Fredagens semifinal var minst sagt spännande och efter kvällens slut var det två deltagare som blev tvungna att lämna.
Men nu rasar tittarna efter en händelse i programmet.
”Skandal”, skriver en upprörd person.

Igår var det dags för semifinal i succéprogrammet Idol och de som tävlade om finalplatserna var inga mindre än Jacqline Mossberg, Lana Sulhav, Annika Wickihalder och Birkir Blær.

Temat för kvällen var i princip tittarna då idolerna dels skulle framföra en låt som tittarna själva fått välja, samt en egenvald låt som skulle tillägnas till dem.

Efter en minst sagt spännande och känslosam kväll stod det klart att det är Jacqline och Birkir som står i Avicii Arena nästa vecka.

Men nu uttrycker tittarna en stor besvikelse efter händelsen i programmet.

Lana Sulhav var den som var tvungen att lämna Idol

Efter första delen av programmet stod det klart att det var Lana som var tvungen att lämna tävlingen, och efter beskedet var det känslosamt. När programledaren Pär Lernström frågade hur hon mår brast hon ut i tårar innan hon berättade.

Därför föll Daniel Adams-Ray för flickvännen Isabel

– Gud jag är så tacksam. Ni vet när man inte tror på sig själv och så bara står man här? Och jag kommer fortsätta mer än någonsin. Jag har inte gjort något av det här innan, men jag behövde bara bekräftelse. Jag är så glad. Det är tråkigt att jag inte får vara kvar såklart, men jag är så glad. Jag har så fina människor runtomkring mig som har hört av sig till mig. Det är så mäktigt, sa hon då.

Tittarna rasar efter händelsen i Idol: ”Skandal”

Men att Lana åkte ut var svårt att acceptera för många. I TV4:s kommentarsfält är det nu många som skriver om sorgen efter beskedet.

”Sååå jäkla ofattbart att BÄSTA Lana inte gick vidare. Katastrof! Fina underbara Lana med den mest unika vackra rösten EVER”, skriver bland annat en person.

”Tack för allt Lana. Tråkigt att du åkte ut. Min 6-åriga dotter började gråta när hon fick reda på att du hade åkt ut”, skriver en annan.

”Skandal att Lana inte gick vidare!”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Zlatans oväntade kärleksavslöjande efter separationen från Helena

LÄS OCKSÅ: Idol-Lana Sulhav om okända bråken bakom kulisserna

SENASTE NYTT!