Zlatans oväntade kärleksavslöjande efter separationen från Helena

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic är kvar i Italien – Helena Seger och barnen i Sverige.
Nu öppnar den gudabenådade anfallaren upp om livet i separation, den 20 år långa relationen och framgången bakom.
– Helena är tio år äldre än mig, hon har alltid varit mer mogen, säger han till Corriere della Sera.

Videon kunde inte hittas

Zlatan Ibrahimovic, 40, har visat att han är tillbaka på allvar. Svensken med de gudabenådade fötterna stod för ett högklassigt frisparksmål när Milan besegrade Genoa med 3-0 i onsdags.

Han siktade in sig, tog sats och bombade in den sjätte fullträffen för säsongen. Då hade matchen bara pågått i tio minuter. Traditionsenligt firade han med lagkamraterna efter målet.

Däremot blev det inget firande med Helena Seger, 51, och barnen Maximilian, 15, och Vincent, 13. De befinner sig sedan en tid tillbaka i Sverige. Beslutet grundar sig i ett ömsesidigt beslut och separationen är nödvändig för att barnen ska få en normal skolgång.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kramas om av lagkamraterna efter frisparksmålet i 3-0 segern mot Genoa.

CHINE NOUVELLE/SIPA/Shutterstock

Zlatan om seperationen från Helena: ”Inte lätt”

I en intervju med The Guardian har Zlatan tidigare pratat om hur det är att leva ifrån Helena och tonårssönerna, medan han själv lirar fotboll i Italien.

– Det är inte lätt, men min partner tar bra hand om barnen. Vi får det att funka. När jag har ledigt träffas vi och vi har det jättebra, sa Zlatan Ibrahimovic.

När det stod klart att den svenska anfallshjälten skulle göra comeback i det svenska landslaget fick han fler frågor om familjelivet på presskonferensen. Då bröt han ihop.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa Zlatan till Fotbollskanalen efteråt.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har tidigare öppnat upp om hur det är att leva i Italien utan Helena Seger och barnen: ”Det är inte lätt”, har han tidigare sagt.

Jonathan Moscrop
Sveriges oväntade fördel – därför stoppas Zlatan från att spela

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Zlatans fina hyllning till frun: ”Mer mogen”

Zlatan Ibrahimovic är nu aktuell med nya boken Adrenalina. Inför boksläppet har han gjort en intervju med Corriere della Sera.

I intervjun pratar han bland annat om kärleken till Helena och barnen, och hemligheten bakom den 20 år långa relationen.

– Tålamodet. Och balansen hon gett mig. Helena är tio år äldre än mig, hon har alltid varit mer mogen, säger Zlatan Ibrahimovic, enligt Aftonbladet.

Helena Seger

Helena Seger lever i Sverige med Barnen. Zlatan lever i Italien.

/ XPOSURE PHOTOS / TT

Zlatan avslöjar snatteriet: ”Var tvungen”

Han öppnade även upp som sin uppväxt och avslöjade att han en gång som liten åkte dit för att ha snattat hemma i Malmö.

– Mina kompisar hade märkeskläder, jag hade bara lagdräkten. Jag hade inga strumpor, bara fotbollsstrumpor, och de retade mig. Jag var tvungen att fixa det, men de tog mig, säger den gudabenådade fotbollsspelaren och fortsätter:

– Jag var där med en kompis som var svart, de ringde hans pappa men fick inte tag på min och skrev ett brev i stället. Varenda morgon klev jag upp tidigt för att kolla posten, jag hittade det där brevet före honom och rev sönder det. Annars hade jag inte kunnat sitta här och berätta om det… min pappa var väldigt strikt med disciplinen.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic är aktuell med boken Adrenalina.

Marco Canoniero/Shutterstock

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot Zlatan Ibrahimovic

LÄS OCKSÅ: Janne Andersson kritisk till Zlatan Ibrahimovic insats

Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Shutterstock, Jonathan Moscrop, / XPOSURE PHOTOS / TT

SENASTE NYTT!