Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarilska mot Robinson-deltagaren efter upptäckten: ”Usch”

Robinson 2019

Efter söndagens öråd tvingades Adnilson Costa da Cruz lämna Robinson på TV4. Nu reagerar flera tittare på upptäckt i avsnittet.

Årets säsong av Robinson är i full gång på TV4 och dramatiken har verkligen börjat tätna. I söndags tvingades den omtalade deltagaren Adnilson Costa da Cruz, 28, lämna tävlingen efter att ha förlorat en balanstävling där han hade chansen att vinna en immunitet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under tävlingen, som gick ut på att balansera en boll på en ställning så länge som möjligt, valde Adnilson att byta hand. Detta resulterade i att Lukas Crespo Peñaloza, 26, istället vann immuniteten.

– Om jag inte litade på Lukas så hade jag inte lekt och kastat bollen, men jag litar på honom och jag vet att det inte är jag som åker hem kväll, sa Adnilson Costa da Cruz efteråt.

När det väl var dags för öråd fick han ångra sitt agerande tidigare och en förvånad Adnilson tvingades lämna ön. Programledaren Anders Öfvergård, 51, frågade då om det egentligen var så smart att fippla bort vinsten i immunitetstävlingen.

– Nej kanske inte. Det känns såklart för jävligt att åka. Det var inte det jag hade tänkt men så är det tyvärr.

Ilska efter upptäckten under örådet i Robinson 2019

Robinsons Facebooksida är det tydligt att många tittare är glada över att Adnilson Costa da Cruz fick lämna programmet. Han orsakade en hel del dramatik på ön och var bland annat inblandad i ett hetsigt bråk med Carl Hamilton, 29, som resulterade i att Carl valde att lämna Robinson.

I kommentarsfältet på Facebook är det dock en del tittare som fokuserat på en annan detalj i avsnittet från i söndags. Under örådet bär Lukas Crespo Peñaloza en luvtröja med ett tryck föreställande den colombianska gangstern och narkotikahandlaren Pablo Escobar.

”Skulle vilja ha reda på varför Lukas har en tröja med mördaren o knarkungen Escobar på bröstet??? Ser inte vad det står under? Eller ser jag fel?”, skriver en person.

”Den frågan har jag också ställt mig. Kanske är Lukas idol, hur man nu kan ha en mördare och knarkkung som idol. Usch”, skriver en annan.

Lukas Crespo Peñaloza har inte besvarat tittarnas kritik i sociala medier.

LÄS MER: Adnilson tvingas lämna Robinson efter brutala missen

LÄS MER: Carl Hamiltons ilska mot TV4 efter Robinson: ”Var riggat”

LÄS MER: Så lever Robinson-Robban idag – självmordsförsök, smärta och kärlek

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!