Artikeln innehåller reklamlänkar

Adnilson tvingas lämna Robinson efter brutala missen

Adnilson Costa da Cruz i Robinson

Adnilson Costa da Cruz leker bort en immunitet i Robinson. Senare får han ångra sitt tilltag och tvingas lämna programmet.

Årets Robinson på TV4 har redan skakats av bråk och avhopp. Redan har pakter skapats och i lag syd står det nu klart att det har blivit tjejerna mot killarna.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Då de förlorade mot lag nord i veckans tävling är det de som kommer hamna i öråd och en av de tävlande kommer att få lämna tävlingen. De har dock en chans på sig att skaffa en immunitet. I  en balanstävling ska de balansera en boll på en ställning så länge som möjligt. Kvar i slutet står Adnilson Costa da Cruz, 28, och Lukas Crespo Peñaloza, 26.Ju längre tävlingen går desto svårare blir det, och till slut får de bara lov att hålla ställningen med en hand. Adnilson frågar om man får byta hand, men programledare Anders Öfvergård, 51, säger att han då får göra det i luften efter två händer absolut inte får vara på ställningen samtidigt.

– Om du vill testa det så går gärna det, men jag tror att du kommer ångra dig, säger Anders.

Ilskan över Adnilsons tilltag

Mycket riktigt misslyckas Adnilson och istället vinner Lukas immuniteten.

– Om jag inte litade på Lukas så hade jag inte lekt och kastat bollen, men jag litar på honom och jag vet att det inte är jag som åker hem kväll, säger Adnilson efteråt.

Alla är dock inte lika nöjda över hans tilltag och Linn Lund, 26 tycker att det är respektlöst att inte göra allt för att vinna.

– Jag tycker det är så hemskt att Adnilson är så säker på sin sak och sitt paktande, att han till och med på riktigt kan leka bort en immunitet. Det var det han gjorde idag. Jag ger mig fasen på att hade han tjurat på så  hade han tagit hem det, för han är riktigt jävla skarp när det kommer till tävlingar.

 Adnilson får lämna Robinson

När det väl är dags för öråd får Adnilson ångra sitt agerande tidigare. Det han inte vet är att Fia Grönborg, 23, sitter på röstblockerare. När tre röster har hamnat på Adnilson och tre på Fia och endast en röst återstår släpper Anders Öfvergård bomben. Två röster kommer att dras bort från Fia.

– Adnilson du är ute ur Robinson, säger Anders Öfvergård.

Han frågar om det egentligen var så smart att fippla bort vinsten i immunitetstävlingen.

– Nej kanske inte. Det känns såklart för jävligt att åka. Det var inte det jag hade tänkt men så är det tyvärr, svarar Adnilson och fortsätter:

– Men jag är glad för att jag fick vara med. Det har varit bra att träffa alla. 

LÄS MER: Tittarnas ilska mot TV4 efter avhoppet i Robinson: ”Inte ok”

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!