Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Adnilson tvingas lämna Robinson efter brutala missen

31 mar, 2019 
AvStina Dahlgren
Adnilson Costa da Cruz i Robinson
Adnilson Costa da Cruz leker bort en immunitet i Robinson. Senare får han ångra sitt tilltag och tvingas lämna programmet.
Annons

Årets Robinson på TV4 har redan skakats av bråk och avhopp. Redan har pakter skapats och i lag syd står det nu klart att det har blivit tjejerna mot killarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Om du vill testa det så går gärna det, men jag tror att du kommer ångra dig, säger Anders.

Ilskan över Adnilsons tilltag

Mycket riktigt misslyckas Adnilson och istället vinner Lukas immuniteten.

– Om jag inte litade på Lukas så hade jag inte lekt och kastat bollen, men jag litar på honom och jag vet att det inte är jag som åker hem kväll, säger Adnilson efteråt.

Alla är dock inte lika nöjda över hans tilltag och Linn Lund, 26 tycker att det är respektlöst att inte göra allt för att vinna.

– Jag tycker det är så hemskt att Adnilson är så säker på sin sak och sitt paktande, att han till och med på riktigt kan leka bort en immunitet. Det var det han gjorde idag. Jag ger mig fasen på att hade han tjurat på så  hade han tagit hem det, för han är riktigt jävla skarp när det kommer till tävlingar.

Annons

 Adnilson får lämna Robinson

När det väl är dags för öråd får Adnilson ångra sitt agerande tidigare. Det han inte vet är att Fia Grönborg, 23, sitter på röstblockerare. När tre röster har hamnat på Adnilson och tre på Fia och endast en röst återstår släpper Anders Öfvergård bomben. Två röster kommer att dras bort från Fia.

– Adnilson du är ute ur Robinson, säger Anders Öfvergård.

Han frågar om det egentligen var så smart att fippla bort vinsten i immunitetstävlingen.

– Nej kanske inte. Det känns såklart för jävligt att åka. Det var inte det jag hade tänkt men så är det tyvärr, svarar Adnilson och fortsätter:

– Men jag är glad för att jag fick vara med. Det har varit bra att träffa alla. 

FOTO: TV4

Annons