Tittarnas ilska mot TV4 efter avhoppet i Robinson: ”Inte ok”

Carl Hamilton och Adnilson i Robinson på TV4

Carl Hamilton valde att lämna Robinson på TV4 efter ett bråk med Adnilson Costa de Cruz. Nu anser tittarna att kanalen bör se över Adnilsons medverkan i programmet.

I måndagens avsnitt av dokusåpan Robinson på TV4 valde Carl Hamilton, 28, att lämna programmet. Detta efter att han ställt ett ultimatum till produktionsbolaget.

– Jag vill ha 4 500 pund (55 000 kronor) insatta på mitt bankkonto idag med betalningsbekräftelse. Innan dess så rör jag inte en fena, sa Carl Hamilton i avsnittet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Innan Carl Hamilton avslutade sin medverkan i Robinson har han fått kritik från tittarna på grund av sitt beteende. Flera människor har reagerat på hur han uttryckte sig i programmet.

Snälla TV4 varför ger ni inget svar på alla kommentarer som är mot Carls kränkningar. Men det kanske är ok att göra så mot andra”, skrev en person i en kommentar efter att det första avsnittet sänts.

Efter måndagens avsnitt är alltså den omtalade deltagaren inte längre med i Robinson. Men nu anser tittarna istället att TV4 bör se över Adnilson Costa de Cruz, 28, medverkan.

TV4-tittarnas ilska mot Adnilsons beteende i Robinson

Även Adnilson var en av huvudpersonerna i dramat som utspelade sig i måndags. Enligt Carl Hamilton ska Adnilson ha hotat honom till livet.

– Jag valde att åka hem själv, för morgonen efter örådet fick Adnilson psykbryt och hotade mig till livet, berättade Carl för Hänt.

Trots att tittarna inte fick se det bråk som Carl Hamilton hävdar inträffade, reagerar flera personer på hur Adnilson Costa de Cruz beter sig mot de övriga deltagarna i Robinson.

”Vänta nu! Är det okej hur han Adnilsson behandlar sina kamrater? Han som e en sån hyvens kille! Han höjer ju rösten direkt om han inte får som han vill, därmed redan förlorat diskussionen!”, skriver en tittare.

”Tycker att Adnilsson börjar visa väldigt märkliga sidor, att först ta på sig köksuppgifter helt och sen sitta o säga att det är bara han som gör allt i köket? Bli helt galen när de andra vill försöka sig på att fiska och säga att det kommer misslyckas. Nä, inte ok det heller”, skriver en annan.

”Ormen är Adnilson, inget annat”, anser en tredje.

LÄS MER: Robinson-Carl om hotet innan avhoppet: ”Väldigt obehagligt”

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TV4

Senaste nytt