Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas ilska mot TV4 efter avhoppet i Robinson: ”Inte ok”

26 mar, 2019 
Carl Hamilton och Adnilson i Robinson på TV4
Carl Hamilton valde att lämna Robinson på TV4 efter ett bråk med Adnilson Costa de Cruz. Nu anser tittarna att kanalen bör se över Adnilsons medverkan i programmet.
Annons

I måndagens avsnitt av dokusåpan Robinson på TV4 valde Carl Hamilton, 28, att lämna programmet. Detta efter att han ställt ett ultimatum till produktionsbolaget.

– Jag vill ha 4 500 pund (55 000 kronor) insatta på mitt bankkonto idag med betalningsbekräftelse. Innan dess så rör jag inte en fena, sa Carl Hamilton i avsnittet.

Innan Carl Hamilton avslutade sin medverkan i Robinson har han fått kritik från tittarna på grund av sitt beteende. Flera människor har reagerat på hur han uttryckte sig i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Snälla TV4 varför ger ni inget svar på alla kommentarer som är mot Carls kränkningar. Men det kanske är ok att göra så mot andra”, skrev en person i en kommentar efter att det första avsnittet sänts.

Efter måndagens avsnitt är alltså den omtalade deltagaren inte längre med i Robinson. Men nu anser tittarna istället att TV4 bör se över Adnilson Costa de Cruz, 28, medverkan.

Annons

TV4-tittarnas ilska mot Adnilsons beteende i Robinson

Även Adnilson var en av huvudpersonerna i dramat som utspelade sig i måndags. Enligt Carl Hamilton ska Adnilson ha hotat honom till livet.

– Jag valde att åka hem själv, för morgonen efter örådet fick Adnilson psykbryt och hotade mig till livet, berättade Carl för Hänt.

Trots att tittarna inte fick se det bråk som Carl Hamilton hävdar inträffade, reagerar flera personer på hur Adnilson Costa de Cruz beter sig mot de övriga deltagarna i Robinson.

”Vänta nu! Är det okej hur han Adnilsson behandlar sina kamrater? Han som e en sån hyvens kille! Han höjer ju rösten direkt om han inte får som han vill, därmed redan förlorat diskussionen!”, skriver en tittare.

”Tycker att Adnilsson börjar visa väldigt märkliga sidor, att först ta på sig köksuppgifter helt och sen sitta o säga att det är bara han som gör allt i köket? Bli helt galen när de andra vill försöka sig på att fiska och säga att det kommer misslyckas. Nä, inte ok det heller”, skriver en annan.

”Ormen är Adnilson, inget annat”, anser en tredje.

Annons