Mat-Tina helt oigenkännlig – följarnas starka reaktioner efter nya bilden

Tina Nordström

Tina ”Mat-Tina” Nordström är en folkkär tv-profil.
Men nu har hon beslutat sig för att ändra sin klassiska look.
På sociala medier chockar hon nu följarna med en ny stil.
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”
0:30

Efter reklamen: Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

(0:30)

Slå på ljud

Den kända kocken och programledaren Tina Nordström, 49, kan nog de flesta känna igen från tv-programmet Hela Sverige bakar och Sveriges yngsta mästerkock.

Tv-programmet Hela Sverige bakar går ut på att amatör-bagare tävlar mot varandra för att imponera på en stenhård jury bestående av prisbelönta mästerbagaren Johan Sörberg, 54, och konditorn Elisabeth Johansson.

Men Tinas karriär startade mycket tidigare än hennes medverkande i Hela Sverige bakar. Programledaren upptäcktes redan när hon deltog i Årets kock-tävlingen år 2000. Därefter gick karriären spikrakt uppåt och hon har medverkat flera gånger som kock i det folkkära programmet Nyhetsmorgon på TV4.

Tina Nordströms utseendeförändring – visar upp i tv

Tina Nordström har sedan debuten som tv-kock i Nyhetsmorgon i TV4 haft samma frisyr – blont, rakt hår med lugg, något som blivit hennes signaturlook.

Men ibland har hon gått utanför sin bekvämlighetszon och färgat håret i andra färger. En färg som vi har sett henne i är nämligen rosa. 2019 visade hon upp sin strålande hårfärg i trailern för säsongen av Hela Sverige Bakar.

På sistone har det varit lugnt med nya looks för tv-kocken. Men nu delar hon med sig av en till förändring – något som får följarna att reagera starkt. Tina har nämligen blivit, precis som 2019, rosahårig igen.

Tina Nordströms nya look – får följarna att reagera starkt

Det är i en video på Facebook som Tina visar upp sitt rosaskimrande hår och det ser verkligen ut som hon trivs i sitt nya jag. I videon ser vi henne stråla och briljera framför kameran när hon provar vin och ger tips på vad man ska göra och inte göra när kyparen kommer fram med en flaska vin.

Men när det gäller sin nya look så har följarna har lite delade åsikter. Vissa tycker att det ser bra ut medan andra inte riktigt håller med.

En följare skriver:

”Tokigt. Vad har du gjort med ditt fina hår? Vilken färgnyans”

Men flera följare tycker att hennes nya look är riktigt snygg.

”Snygg färg i håret och det passar så bra på dig”


”Men håret! Har du skaffat teskedsgummans frilla sköna du”

Tina Nordström

Screenshot Tina Nordströms Facebook.

Vi tycker i alla fall att Tina passar riktigt bra i sin nya hårfärg!

FOTO: TT, Facebook
FRÅN FÖRSTASIDAN