Tina Nordströms utseendeförändring – avslöjas i TV4

Tina Nordströms utseendeförändring – avslöjas under TV4-inspelningen

Hösten är här och med den kommer nya, sköna tv-program att bänka sig framför.
Snart är det premiär för årets omgång av Hela Sverige bakar i TV4.
I trailern för programmet visar nu tv-kocken upp en helt ny look.

Den 25 september kör populära TV4-programmet Hela Sverige bakar igång igen. Även i år ser vi Birgitta Rasmusson, 80, och Johan Sörberg, 51, som domarparet när svenska amatörbagare ger sig på söta utmaningar i sommarvärmen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Förra året avslöjades det att tv-kocken Tina Nordström, 45, och skådespelaren Johan Östling, 44, tar över programledarjobbet efter Tilde de Paula Eby, 45. Johan Östling, som tidigare vunnit kändisversionen av programmet, talade då gott om sommarens inspelningar.

– Den här sommaren vi har haft i tältet vid Taxinge har varit galet fin. Ett minne för livet har det blivit. Och att få hänga med Tina Nordström som är så proffsig har varit så kul, sa Johan vid avslöjandet.

Förra året tog Linn Utbult, 37, från Göteborg hem segern i Hela Sverige bakar. Efter en ovanligt varm sommar kunde hon utropas till segrare. Linn berättade för Hänt att det var en rolig inspelning och att hon kom båda programledarna nära.

– Tina är asskön och ganska lik mig själv, rättfram och inga krusiduller. Johan är supertrevlig och otroligt smart. Jag växte upp med fyra bröder, så med Johan var det som att jag fick en brorsa. Det blev som att jag fick en familj med programledarna och en familj med deltagarna, sa Linn Utbult förra året till Hänt.

Visar nya looken

Tina Nordström har sedan debuten som tv-kock i Nyhetsmorgon i TV4 2000 haft samma frisyr: blont, rakt hår med lugg, något som blivit hennes signaturlook.

Men nu när trailern för nya säsongen av Hela Sverige bakar har släppts visar tv-kocken upp en helt ny stil. Där visar hon nämligen upp en vågig kalufs – med rosa färg.

I kommentarerna jublar följarna över beskedet att Hela Sverige bakar kommer tillbaka till rutan.

Och sooooom jag har längtat“, skriver en person.

Äntligen“, menar flera glada tv-tittare.

FOTO: TT, Instagram