TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

TV4-tittarnas kritik mot finalen i Hela kändis-Sverige bakar – rasar efter upptäckten

31 maj, 2022 
Hela kändis-Sverige bakar, Tina Nordström, Nour El Refai
Igår var det dags för den rafflande finalen av Hela kändis-Sverige bakar.
Men direkt efter finalen kom det in stark kritik mot programmet.
Orättvist”, skriver bland annat en tittare.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Hela kändis-Sverige bakar 2022

Årets säsong av Hela kändis-Sverige bakar har lidit mot sitt slut. Programmet har även i år letts utav ingen mindre än Tina Nordström, 48. Kändiskocken som även är känd under namnet Mat-Tina.

Programmet går ut på att kändisar tävlar i par mot varandra och bakar för fulla livet för att imponera så mycket som de bara kan på den stenhårda juryn som består av den prisbelönta mästerbagaren Johan Sörberg och konditorn Elisabeth Johansson.

Kändisarna som tävlat i år är skidåkarna Andre Myhrer och Mattias Hargin, sångerskorna Linda Bengtzing och Jessica Andersson, skådisen Morgan Alling och hans fru Anna-Maria Dahl, skådisarna Eric Ericson och Nour El Refai samt hollywoodfrun Maria Montazami och hennes syster Catharina Westphal.

Kritikstormen mot Mat-Tina

Den omtyckta programledaren Tina har mötts av en hel del kritik under årets säsong. Flera av tittarna menar nämligen på att hon är för högljudd under programmet och har till och med skrivit att de vrider av ljudet på tv:n.

Annons

Gillar programmet i övrigt men skruvar ner ljudet”, skriver en tittare på Facebook.

"Hon skriker och gormar hela tiden!”, skriver en annan.

En stämma som skär genom märg och ben”, skriver en tredje.

TV4-tittarns ilska efter finalen i Hela kändis-Sverige bakar

Det första paret att lämna tävligen var inga mindre än Maria Montazami och Catharina Westphal, och redan kommande vecka var det dags för semifinal. De som tog sig vidare till finalen därifrån var skidåkar-paret Andre och Mattias samt skådis-paret Nour och Eric.

Efter en rafflande final stod det klart att Nour och Eric tog sig vinnande ur kampen. Något som fått tittarna att reagera starkt.

Så konstigt att skådespelarna vann, syntes när juryn smakade på tårtan att den såg väldigt blöt ut i fyllningen. Konstigt”, skriver en upprörd följare på Facebook.

Va??? Slarvigt och stökigt, det är en gåta att de vann när killarna hela tiden var fantastiska. Är de verkligen proffs de som dömmer?” fyller en annan i.

Lite orättvist. Grattar naturligtvis vinnarna men grabbarna levererade varje gång, var noggranna och höll snyggt och rent.

Killarna skulle vunnit, de har varit jämna hela tiden.

FOTO: TV4

Annons