Idol 2023 marknadsföring banner

Tina Nordströms beteende väcker ilska – nu rasar tittarna efter händelsen

23 maj, 2022 
Tina Nordström är programledare för Hela kändis-Sverige bakar även i år. Men nu väcker hennes beteende ilska hos tittarna.
Läs här!
Annons
Johan Östling om att ta över som programledare för Hela Sverige bakar: ”Kastas ut”
Johan Östling om att ta över som programledare för Hela Sverige bakar: ”Kastas ut”

Hela kändis-Sverige bakar 2022 är i full gång och ikväll är det dags för den efterlängtade semifinalen.

Paren det står mellan är skidåkarna Andre Myhrer och Mattias Hargin, sångerskorna Linda Bengtzing och Jessica Andersson, skådisen Morgan Alling och hans fru Anna-Maria Dahl och skådisarna Eric Ericson och Nour El Refai.

Även Hollywoodfrun Maria Montazami och hennes syter Catharina Westphal medverkade i programmet, men har dessvärre behövt lämna.

Precis som tidigare år är det Tina Nordström, även känd som Mat-Tina, som leder programmet. Och juryn som avgör vilket av paren som står som vinnare i slutet består av Johan Sörberg och Elisabeth Johansson.

Recept.se Nyhetsbrev

Maria Montazami om kaoset i programmet

När Hänt pratade med Maria berättade hon bland annat om kaoset som pågick bakom kulisserna. Hon sa bland annat att hon tror att TV4 har satt in ugnar som krånglar med flit.

Annons

– Det var ju inte första gången som den där ugnen stängdes av och man inte riktigt förstod varför. Det blir ju liksom jättestruligt, det kanske är därför de sätter in de ugnarna också, sa hon då.

Men någon semifinal blev det alltså inte för Maria och hennes syster. Systrarna återvänder dock när det är dags för final för att fira det vinnande bagarparet.

– Jag tycker iallafall att rätt man vann och det var kul att träffa alla andra och det var jättefin gemenskap, du vet när man sitter och snackar och smakar på varandras saker. Det var jättetrevligt!, berättar Maria om återträffen.

TV4-tittarna rasar mot Tina efter beteendet i programmet

Tina Nordström är en minst sagt folkkära profil, men under årets säsong av programmet har hon också mötts av en hel del kritik. Många menar nämligen på att hon är alldeles för högljud.

Hon skriker och gormar hela tiden!”, skriver bland annat en tittare.

En stämma som skär genom märg och ben”, skriver en annan.

Annons

Gillar programmet i övrigt men skruvar ner ljudet”, skriver en tredje.

Se semifinalen på TV4 ikväll kl 20.00.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons