tina nordström

Tina Nordströms tunga besked om hälsan – nu berättar hon: ”Sa bara pang”

TINA NORDSTRÖM

Folkkära tv-profilen Tina Nordström har några tuffa år bakom sig.
Nu berättar hon om sjukdomskampen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023
1:20

Efter reklamen: Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023

(1:20)

Slå på ljud

En ny säsong av Hela Kändis-sverige bakar är äntligen igång och i år står det mellan Christopher Wollter, 51, & Lia Boysen, 56, Nicole Falciani, 25, & Alexandra Nilsson, 31, Daniel Norberg, 32, & Louise Nordahl, 29, Shirley Clamp, 50, & Hanna Norman, 47, Titti Schultz, 50, & Josefine Sundström Lindberg, 46, samt Filip Lamprecht, 25, & Michel Tornéus, 36.

I vanlig ordning tävlar deltagarna i lag och efter säsongens slut kommer vi få se vilket lag som går segrande ur det hela.

Precis som föregående år så är det programledarna Tina Nordström, 49, och Johan Östling, 49, som håller i taktpinnen. Vid deras sida har de även domarna Johan Sörberg och konditorn Elisabeth Johansson.

Tina Nordströms sjukdomskamp – nu avslöjar hon

Något som de flesta kanske inte visste om Tina är att hon gått igenom en tuff hälsokamp.

År 2015 drabbades hon av diskbråck i nacken när hon och en väninna bilade i Italien.

– Det sa bara pang. Jag hade så ont att jag blev alldeles tokig. ”Kock-nacke” är ju ett begrepp och jag känner alltid av min onda nacke men jag har insett att träningen är A och O för mig. Vart jag än åker tar jag alltid med mig mina gummiband i packningen, säger hon i en intervju med Hemmets journal.

Med andra ord har träning blivit en stor del för Tina sedan dess men hon har också hittat en annan medicin: vinterbad!

– Om jag har huvudvärk en dag så försvinner den direkt när jag doppat huvudet under ytan. Genom doppet får du en intensiv meditation. Viktigast är att du måste koncentrera dig på din andning, sedan stegar du bara rakt ut i vattnet, sänker dig ner, andas tio djupa andetag och sedan går du upp igen, säger Tina till tidningen.

Deltagarens ord om Tina Nordströms personlighet

Tina är en av Sveriges mest omtyckta kockar och tv-profiler. Både av kollegor i branschen och av deltagare i programmen beskrivs hon ofta som otroligt varm och rolig.

– Tina är så himla go och Johan alltså, de är verkligen superhärliga. Det kändes tryggt att ha dem i tältet, sa fjolårets vinnare Sophie Dahlbäck till Hänt om Tina.

FOTO: TV4, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN