LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens miss – kan få orosanmälan efter händelsen i hemmet

13 mar, 2023 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har tabbat sig med en räkning.
Nu avslöjar hon att hon var nära på att få en orosanmälan då hon har ett minderårigt barn hon ska försörja.
– Jag vill inte bli av med vårdnaden av mina barn för att jag inte kan betala, säger Pernilla i Wahlgrens värld.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Återblick av Melodifestivalen 2023Brand logo
Återblick av Melodifestivalen 2023

Pernilla Wahlgren, 55, är mamma till fyra barn Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15.

Under sommaren flyttade Pernilla in i Biancas nya lägenhet då hon själv var mellan boenden. I samma veva behövde Oliver också någonstans att bo så under tidpunkten flyttade även han in.

Pernilla Wahlgren riskerar orosanmälan efter händelsen

I den pågående säsongen av Wahlgrens värld får tittarna följa med under just den här tiden. Något som kommer på tal i det senaste avsnittet av programmet är att Pernilla plötsligt missat att betala elräkningen för Biancas lägenhet.

– Nu har det plötsligt blivit så att den har gått till Östermalms stadsförvaltning, budget och skuldrådgivningen kan man ringa, säger Pernilla i avsnittet.

Annons

Hon läser sedan upp ett brev som kommit hem där det står att strömmen kan komma att stängas av ifall räkningen inte betalas.

– Då ringde jag dit precis och hon frågade har ni barn? Jag bara va? Ja hurså? För i sånna fall måste vi göra en orosanmälan, säger Pernilla.

Det visar sig att om det finns barn i hushållet och man når läget som Pernilla hamnat i med räkningen så anmäls det. Vidare får Pernilla förklara att hon har ekonomiska möjligheter att betala, bara behöver reda ut hur hon ska gå till väga.

– Jag vill inte bli av med vårdnaden av mina barn för att jag inte kan betala.

Nya orden om händelsen – berättar själv: ”Hade ringt fel nummer”

Nu väljer Pernilla även att berätta om händelsen i ett nytt avsnitt av poddcasten Wahlgren & Wistam.

– Det visade sig att om man inte har råd att betala elräkningen så kan de göra en orosanmälan för då kanske barnen sitter hemma och fryser och inte har någon värme. Men det var för att jag hade ringt till fel nummer, dit jag ringde skulle man ringa om man behövde hjälp. Och jag behövde hjälp men det var då dit man skulle ringa om man kände jag behöver hjälp för jag kan inte betala elräkningen.

FOTO: Discovery+

Annons