LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys makes nya bild på sonen väcker reaktioner

18 jan, 2022 
Tilde de paula eby och Thomas de paula eby
Tilde de Paula Eby är gift med musikern Thomas de Paula Eby. Tillsammans har paret en son.
Nu reagerar flera följare – efter nya bilden på Thomas och sonen.
Se här!
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Tilde de Paula Eby är en av TV4:s främsta programledare och har genom åren lett program som Let's dance, Nyhetsmorgon, Efter fem och Tilde talkshow. Så sent som ifjol vann även Efter fem ett pris på tv-galan Kristallen – något som firades med dunder och brak!

Vid sidan av framgångarna i tv-rutan är Tilde tillsammans med Thomas de Paula Eby, musiker i bandet Hoffmaestro. Tilde har dessutom barn sedan tidigare, sönerna Elian och Zion har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 9 ihop med maken Thomas. Och nu jublar följarna över den nya bilden med sonen!

Tilde de Paula Eby fyller 50 år: ”2022 blir ett bra år”

Tilde de Paula Eby har tidigare berättat i en intervju med Expressen att 2022 blir ett bra år, bland annat fyller hon 50 år och förklarade att det är mycket som kommer att hända.

– Juste, ja, det är mycket som ska hända. Ja, men 2022 blir ett bra år. Jag har längtat efter det. Nu när jag fyllde 49 i november så var det lite av en antiklimaxkänsla. Jag älskar att fylla år, jag firar alltid i flera dagar, men det var lite antiklimax att fylla 49. Jag har gått runt i två år och sagt att jag är 50, och sedan så är man inte det. Dagen efter att jag fyllde år så var jag lite låg: ”Jaha, nu är det ett helt år kvar tills jag fyller 50.” Jag har många årsbarn som fyller 50 nästa år, och vi har planerat allt möjligt skoj som vi ska göra.

Annons

Tilde har dock ingen åldersnoja, konstaterade hon för tidningen.

– Jag har ingen åldersnoja eller ångest, eller att jag tycker att det är jobbigt. Jag tycker att det ska bli jättekul. Jag hoppas bara, för det har man ju fattat vid den här åldern, att man får vara frisk. Att man inte har ont, får en sjukdom som gör att livet mest handlar om det. Så det är väl det enda, det önskar jag mig.

Tilde med maken Thomas.
Tilde tillsammans med maken Thomas.

Thomas de Paula Ebys nya bild med sonen får följarna att jubla

Thomas har nu publicerat en bild på sig själv tillsammans med sin och Tildes son, något som fick följarna att skicka väldigt kärleksfulla hälsningar.

”He loves me”, skriver Thomas.

Vilken underbar bild!”, hälsar en.

Flera andra har kommenterat kärleksfulla hälsningar i form hjärtan och andra kärleksfulla gester.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Karin/Törnblom

Annons