Tilde de Paula ryter ifrån mot Axel Pilebys beteende

Tilde de Paula Axel Pileby

Tilde de Paula Eby och Axel Pileby är två favoriter i Efter fem.
Men nu avslöjar Tilde vad hon egentligen tycker om sin kollega.
Läs här!
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem
0:38

Efter reklamen: Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

(0:38)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby är en av Sveriges främsta programledare. I över 20 år har tittarna fått sett henne i tv-rutan och hennes karriär fortsätter bara att blomstra.

Tilde var länge en av programledarna i Nyhetsmorgon, men år 2018 kom beskedet att hon lämnar programmet för att istället satsa på det nya aktualitetsprogrammet Efter fem.

Eftersom programmet har blivit sån succé genom åren så har också fler programledare anslutit sig till Efter fem-gänget.

Tilde har sällskap av Anna Brolin, Henrik Alsterdal och Maximilian Artell som leder kvällarna med nyheter i fokus. Men hon sänder också en hel del med parhästen Axel Pileby – nu berättar Tilde vad hon egentligen tycker om sin kollega.

Alex Schulmans insikt om privatlivet: ”Hade inte”

Se klippet här!

Tilde de Paulas privata relation till Axel Pileby

Att programledarna verkar ha kul på jobbet är det ingen frågan om. Det skojas och skrattas en hel del i Efter fems studio. Men det är inte bara på jobbet som TV4-profilerna har kul tillsammans. Tilde har tidigare avslöjat för Hänt att hon och Axel Pileby brukar umgås en hel del på fritiden.

– Ja, allihopa! Både Axel, jag och Max. Vi har trådar där vi skriver massa till varandra hela tiden. Så vi har en bra relation!, säger Tilde glatt.

Något som Tilde också passade på att göra i intervjun var att hylla Axel eftersom han på senaste tiden har utvecklats inom sin programledarroll.

Han är ju så duktig på det, han är skitgrym, han är jätteduktig. Vi vill ju att man ska få ta större och större ansvar, vi är som en liten familj i Efter fem där alla kan ha olika roller, säger hon.

Tilde de Paulas ärliga ord om Axel Pileby

TV4 har kört igång ett nytt segment där de delar med sig av videos på programledarna som visar hur hur de förbereder sig inför en sändning. Och medan förberedelserna är i full gång så får de svara på frågor från tittare som flera kanske har funderat över.

I den första och senaste videon var det Tildes tur att ta plats framför kameran medan hon sitter i sminket. Där svarar hon på en fråga från en tittare och berättar vad hon egentligen tycker om sin kollega Axel Pileby

"När var du grinig på dina programledarkollegor?", frågar en tittare.

– Det har aldrig hänt!, svarar hon först lite skämtsamt i videon och fortsätter:

– Nej men, Anna, Henrik, Max, Axel... Nej jag har inte varit grinig på de. Eller, den enda gången jag har varit grinig på Axel det var när han.. han kan ibland vara lite självkritisk, och då har jag faktiskt sagt till honom att "Nu får du faktiskt sluta! Vi sänder live två timmar varje dag!".

FOTO: TT

SENASTE NYTT!