LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paulas starka ord om Jenny Strömstedt: ”Fruktansvärt...”

12 sep, 2022 
Tilde de Paula, Jenny Strömstedt
Tilde de Paula Eby och Jenny Strömstedt är två av TV4:s absolut främsta programledare och i rutan har vi sett duon leda valvakan tillsammans.
Men nu avslöjar Tilde vad hon egentligen tycker om sin kollega.
Läs mer här!
Annons
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Eby om Axel Pileby som programledare i Efter fem

Jenny Strömstedt, 50, och Tilde de Paula Eby, 49, är några av TV4:s främsta programledare. Jenny håller oss sällskap på morgonen i Nyhetsmorgon tillsammans med kollegan Steffo Törnquist. Tilde de Paula tar över på sedan eftermiddagen i Efter Fem med bland annat Anna Brolin. Även om de är populära profiler för TV4 så är de inte ofta vi har sett duon tillsammans i tv-rutan.

Men nu lyser programledarna med sin frånvaro från båda programmen.

Tilde de Paulas försvinnande – anledningen bakom

Tilde har fler bollar i luften än Efter fem vi ser henne också i sin egna talkshow TILDE. Talkshowen blev en succé efter premiären förra sommaren och under våren fick programledaren äran att sända ännu fler program av serien, något som bidrog till att hon inte syntes till i Efter fem längre.

Under perioden Tilde var borta fick Axel Pileby hoppa in och visa framfötterna som programledare. Tittarna gillade programledaren i tv-rutan och gav han väldigt bra feedback.

Annons

”Får man inte missa! Bra trio! Axel du gör det bra du passar i den rollen i programmet!”, skrev en person då.

”Axel gillar dig mer o mer.”, skrev en annan.

Men nu har Tilde försvunnit igen från Efter fem. Anledningen till detta är att programledaren jobbar en hel del med valet nu under en period framöver. I ett inlägg på Instagram berättade hon hur det låg till.

”Två veckors rivstart på hösten med Efter fem. Nu preppar jag inför Valveckan och önskar Anna varmt välkommen tillbaka från Farmen!”, skrev Tilde.

Tilde de Paulas ärliga ord om kollegan – innan direktsändning

Nyligen såg vi Tilde i tv-rutan igen och denna gång tillsammans med kollegan Jenny Strömstedt. Duon ledde nämligen TV4:s valvaka ihop för första gången, och de gjorde det med bravur. Men hur är egentligen deras relation till varandra? Jo i en intervju med Femina berättade Tilde vad hon egentligen tycker om kollegan innan duon skulle direktsända valvakan.

Annons

– Jag och Jenny Strömstedt gör valvakan i år, det ska bli fruktansvärt roligt. Det låter lite förmätet men jag tycker det är ett hedersuppdrag. Och jag får göra det med Jenny som är kanalens främsta och vassaste valprogramledare. Det ska bli kul att få vara med på själva valvakan, även om de senaste åren har visat att det inte är klart när svenska folket sagt sitt. Jag är superglad och jättestolt, säger hon till Femina och fortsätter:

– Det kanske låter gammeldags, men jag tycker det känns mäktigt att de valt två kvinnor till valvakan också.

FOTO: TV4

Annons