Tilde de Paula stöttas av TV4-kollegorna – efter händelsen

Tilde de Paula & Anna Brolin

Den senaste tiden har Tilde de Paula drabbats av något obehagligt. Nu stöttas programledaren av TV4-kollegorna när hon berättar om den obehagliga händelsen.
”Vad skönt att det löste sig”, skriver bland annat Henrik Alsterdal.
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet
Slå på ljud

Tillsammans med kollegorna Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell leder Tilde de Paula TV4:s aktualitesprogram Efter fem, och tittarna har flera gånger uttryckt hur nöjda de är över deras arbete. Men på senaste tiden har tittarna däremot upptäckt att självaste Tilde har saknats i rutan, och har många gånger frågat kanalen var hon håller hus. Men det är inte bara i tv-rutan som programledaren har saknats. Även på hennes Instagram har det ekat tomt.

Nu berättar Tilde om anledningen bakom sitt plötsliga försvinnande och stöttas samtidigt av TV4-kollegorna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tilde om den turbulenta tiden – det har hänt

Den senaste tiden har det skett en hel del uppdateringar från Tildes konto, problemet är bara att det inte varit från henne själv. Nu berättar hon för sina följare vad det är som har hänt.

”Jag är tillbaka! Unga killar som sände live från Ankara och en bombmatta av bilder på allt ifrån hiphop-artist till ung influencertjej. Stökig Instagram-helg för undertecknad Jag har stått i tv och sagt det tuuuusen gånger ”Tryck inte på länkar!!!”, och så kom den dagen när jag tryckte på länken och mitt IG-konto blev hackat. Jag lärde mig läxan.Jag har nu ALL säkerhet på detta konto man kan ha - och jag kommer ALDRIG mer trycka på länkar”, skriver hon.

Stöttas av TV4-kollegorna

I kommentarsfältet är det många som skrattar åt händelsen men som också säger att det är en lättnad av att ha henne tillbaka, och några som uttrycker glädjen är Tildes TV4-kollegor. Under hennes inlägg kan man nämligen se kommentarer från namn som Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maria Forsblom, Patrick Ekwall och Anders Pihlblad.

”Alla har vi varit där och tryckt på någon länk. Skönt att ha DIG tillbaka efter "äventyret", skriver bland annat Anna.

”Välkommen tillbaka vännen!! Vad skönt att det löste sig. Lätt hänt att trycka på länkar. Jag har också varit nära”, skriver Henrik.

Många skriver även att de försökt anmäla och rapportera händelsen, men utan framgång. Men oavsett resultat kan vi iallafall konstatera att Tilde verkar ha en hel armé bakom sig som är redo att slåss för programledaren när det gäller.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden om svåra krisen efter skilsmässan från Paul

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Malou efter tio – Malou von Sivers ord i direktsändning

FRÅN FÖRSTASIDAN