Tilde de Paula avslöjar okända relationen med Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby och Camilla Läckberg är två framgångsrika kvinnor och de syns ofta i diverse tv-program. Men när Camilla var gäst hos Tilde i Efter fem så visade det sig att de även känner varandra på det privata planet.

Tilde de Paula Eby, 48, har i snart två år förknippats med TV4:s aktualitetsprogram Efter fem. I programmet bjuds tittarna på många exklusiva intervjuer och aktuella dagshändelser.

LÄS MER: Daniel Adams-Rays hemliga liv med flickvännen

Det var efter att Tilde meddelade att hon hoppade av sin roll i Nyhetsmorgon som det snart kunde avslöjas att hennes tid i tv-rutan inte alls var över. Hon hade bara bytt program och skulle därmed starta upp Efter fem. Vid sin sida har hon ett starkt gäng består av Axel Pileby, 34, Henrik Alsterdal, 41 och Maximilian Artell, 29.

Men Tilde har även fått en annan programledarkollega i form av Anna Brolin, 40. Tillsammans turas de om med att leda programmet och normalt sett så brukar Tilde ta första delen av veckan och Anna brukar ta slutet. Men den senaste tiden har inte mycket varit sig likt då Anna synts i programmet även på Tildes "dagar".

Camilla Läckbergs nya film-projekt

Förra veckan var däremot Tilde på plats igen, trots att det inte riktigt stämde in på hennes vanliga schema. Men då fick hon äran att intervjua den långfilms-aktuella Camilla Läckberg, 46.

Camilla har under årens lopp blivit känd som en av Sveriges främsta deckarförfattare och hon kallas ofta för "deckardrottning". Men det senaste året har hon plötsligt valt att sadla om och bege sig in i tv-branschen. Det hela började med tv-serien Lyckoviken, som har fått fina tittarsiffror och den mystiska berättelsen om morden i Hammarvik har dragit många tittares uppmärksamhet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men det var inte bara Camilla som gjorde en personlig debut i tv-serien, även huvudrollsinnehavaren Martin Stenmarck, 48, tog sig an en ny utmaning i karriären.

– Det här med att skådespela är väldigt spännande och jag ser fram emot att se resultatet nu, sa Martin till Hänt på pressträffen inför premiären.

Tildes verkliga relation till Camilla

I och med det goda resultatet med Lyckoviken så har Camilla uppenbarligen fått mersmak för filmbranschen, för nu är hon aktuell med långfilmen Glaciär. Huvudrollerna spelas av Lena Endre, 65, och Alexander Karim, 44.

Alexander Karim, Lena Endre

Huvudrollsinnehavarna i Camillas nya film.

Jessica Gow

När Camilla är på plats i Efter fem för att prata om filmen förklarar Tilde att hon verkligen tyckte om den.

– Den är helt fantastisk, så oväntad och lugn, och samtidigt skrämmande, säger Tilde i programmet.

Tilde och deckardrottningen har en fin relation. Men nu visar det sig att de till och med smsar med varandra även på fritiden. Faktum är att precis efter att Tilde sett filmen skickade hon nämligen iväg ett sms till Camilla.

– Om vi ska vara helt ärliga, jag smsade dig direkt, säger Tilde och Camilla nickar instämmande.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Julia Franzéns svar på kritiken mot Tilde de Paula Eby efter intervjun

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula stöttas av TV4-kollegorna – efter händelsen

Senaste nytt