LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tilde de Paula Ebys hemliga lyxliv med maken - bilderna avslöjar

17 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Tilde de Paula Eby och maken Thomas de Paula Eby
Talkshow aktuella Tilde de Paula Ebys premiäravsnitt sänds redan nu på fredag. Nu avslöjar bilderna lyxköpet tillsammans med maken Thomas.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär


TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 48 har synts som programledare i snart 25 år. För två år sen valde hon att lämna programledarrollen i Nyhetsmorgon för att gå över till aktualitetsprogrammet Efter fem. Nu har hon även fått sin alldeles egna talkshow på bästa sändningstid.

Aktuell med egna talkshowen Tilde

Talkshowen Tilde beskrivs med samtalet i fokus, intressanta berättelser av kända och okända personer som kommer direktsändas på Junibackens takterass. Även utlovas exklusiva framträdanden från några av Sveriges främsta artister. I premiäravsnittet som sänds den 9e juli gästas programmet av profiler som Darin, Ebba Busch och Mark Levengood.

– Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul! Säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

Annons

Tilde de Paulas relation med maken Thomas

Sedan 12 år tillbaka är Tilde tillsammans med Hoffmaestro medlemmen Thomas de Paula Eby, 40. 2012 valde paret att gifta sig och har idag sonen Illyah, 8, tillsammans utöver Tildes tre barn Elian, Zion och Naemi från tidigare relationer.

– Thomas är mitt livs kärlek men också bästa vän och jag vill ju hänga med honom så mycket som möjligt. Och han känner likadant, tack och lov. Så vi försöker bara hjälpa varandra så mycket som möjligt och det föder ju generositet, har Tilde tidigare berättat för Expressen.

Tilde de Paula Eby avslöjar lyxlivet

2018 avslöjade Tilde dessutom att hon och maken köpt ett lyxigt sommarställe i soliga Palma på Mallorca där de numera spenderar varje sommar.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, berättade Tilde de Paula Eby i podcasten TV-fabriken.

Annons

Lyxstället beskriver hon som ett spanskt semesterparadis för hela familjen. Med en enorm takterrass där de och dem fyra barnen kan umgås med utsikt över de spanska takåsarna men även med en tillhörande bubbelpool.

– Där kommer jag busa med ungarna, ligga under ett parasoll och läsa och ha härliga middagar med vännerna, berättade Tilde de Paula Eby.

Tilde de Paula Eby tillsammans med maken Thomas de Paula Eby i Palma

På takterrassen i Palma

FOTO: Instagram, Christine Olsson/TT

Annons