Tilde de Paulas felsägningar chockar Lotta Engberg och Mikael Sandström

TILDE DE PAULA EBY, LOTTA ENGBERG, DOKTOR MIKAEL SANDSTRÖM

Under onsdagskvällen var doktor Mikael och Lotta på plats i Efter fem ikväll. Men under sändningens gång råkade Tilde de Paula göra lite felsägningar – något som chockade paret rejält.
BingoLotto – minns du programledarna?
Slå på ljud

Efter fem ikväll är TV4:s nya aktualitetsprogram som sänds varje vardagskväll mellan 20-21 på kanalen. Programmet är ett extra-insatt koncept som går ut på att TV4-tittarna ska kunna fortsätta se Efter fem även under jullovet.

Normalt sett vid den här tiden på året så brukar Efter fem nämligen försvinna helt och vara tillbaka en bit in i januari. Men i år valde TV4 alltså att erbjuda sina tittare chansen att kunna se på Efter fem även under det traditionsenliga uppehållet.

Den här förändringen har fått både ris och ros från tittarna. Även om många tycker att det var en bra lösning så är det några som är skeptiska till tidpunkten som programmet sänds.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Doktor Mikael och Lotta Engberg gästar Efter fem ikväll

Något som skiljer Efter fem ikväll från det vanliga Efter fem är att det är Tilde de Paula Eby, 48, och Axel Pileby, 35, som håller i taktpinnen. Normalt sett brukar de ju växla programledare och Anna Brolin, 41, och Henrik Alsterdal, 42, brukar sända två dagar i veckan.

Men något som däremot är sig likt är att Efter fem ikväll får besök av massa spännande gäster, precis som tv-tittarna är vana vid i vanliga Efter fem. Hittills har personer som Trams-Frans, 27, Tove-Lo, 34, och Magnus Uggla, 67, gästat programmet. Men under onsdagskvällen var det Lotta Engbergs, 58, och doktor Mikael Sandströms, 63, tur att ta flyget upp till Stockholm och inta studion.

LOTTA ENGBERG, DOKTOR MIKAEL

Lotta fick en chock i studion när Tilde berättade.

FOTO: TV4

Tilde de Paulas felsägningar i direktsändning – Lotta Engbergs chock

Till en början var doktor Mikael inte på plats i studion, han skulle nämligen dyka upp senare i programmet. Detta var något som Tilde de Paula skulle informera tittarna om, men då gick det lite fel.

– Lotta, du kommer tillbaka lite senare i Efter fem ikväll och då tillsammans med sambon doktor Mikael Sandström, som jag faktiskt fick ihop det med, säger Tilde i programmet.

– Som du fick ihop det med?, utbrister Lotta chockat.

– Oj, nej nej nej inte rätt ord. Som jag fick ihop er på, rättar sig Tilde och tillägger:

– Vi reder ut det där lite senare.

Exklusivt
Doktor Mikaels svar på tal efter kritiken: ”Det finns ett skäl”

Vad Tilde syftade på med att hon fixade ihop paret berodde på att det var hon som berättade för Lotta att doktor Mikael är singel.

När Axel Pileby senare skulle gå igenom Lottas och Mikaels kärlekssaga skedde nästa felsägning.

– Det var underbart att ge sig in i kärlekstunneln där, säger Axel.

– Ja, det var så härligt att vara där med dig också, säger Tilde.

Tildes ord blev återigen något som Lotta reagerade starkt på.

– Nej men, har du varit där också?, utbrister en chockad Lotta.

LÄS OCKSÅ: Följarnas chock efter Jonnas nya bild med Lunabelle

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susannas första ord om Evelina: ”Det känns som..”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN