Därför vill Tilde de Paula Eby gifta om sig med maken Thomas

Tilde de Paula Eby och Thomas de Paula Eby

Tilde de Paula Eby visar ofta sin uppskattning till maken Thomas de Paula Eby som hon varit gift med i 9 år.
Nästa år firar TV4-profilen och maken 10 år som gifta och Tilde har minst sagt stora planer inför den stora dagen.

Tilde de Paula Eby är TV4-profilen som med sin charm tagit tv-tittarna med storm, senast som programledare i Efter fem och sin egna talkshow Tildes.

Men när hon inte jobbar spenderar hon sin tid med familjen som består utav de fyra barnen och maken Thomas de Paula Eby.

Tilde de Paulas tuffa hälsokamp

Trots framgångarna i tv-rutan har Tilde haft det betydligt svårare i privatlivet. Tilde har nämligen lidit av en svår smärta i sina hälsenor och vädjade tidigare i höst om hjälp från sina Instagram-följare.

Jag är ju inte någon löpare men springer ändå, för att det är bra och för att jag blir såååå lycklig när jag är klar. Men sedan i somras får jag, oavsett om jag går raskt, jobbar eller springer intervaller, så ont i hälsenorna! Vad säger ni som håller på med löpning och kropp?”

När Hänt nådde Efter fem-profilen berättade hon att hon hade fått henne fantastiska råd och passade samtidigt på att tacka sina följare för det.

Fick många fantastiska råd och är på det med stor tillförsikt. Passar på att tacka alla engagerade följare", skrev hon då.

FLYTTA ISÄR Hannah om relationskampen med Philip

Tilde de Paulas nya beslut med maken

Tilde är sedan 13 år tillbaka tillsammans med sin stora kärlek Thomas de Paula Eby. De gifte sig för nio år sedan och än idag strålar kärleken mellan dem.

Nästa år firar alltså de äkta makarna tio år och på det så fyller även den hyllade programledaren 50 jordsnurr. 2022 kommer med andra ord bli ett speciellt år för Tilde.

I en intervju med Expressen avslöjar hon nu att hon har stora planer för nästkommande år och 10-års jubileumet med maken Thomas.

– Då ska jag faktiskt fråga om han vill gifta om sig med mig. Jag har redan pratat med barnen om det, och de tycker att det är en toppengrej. Fast de är i och för sig mest intresserade av att få följa med på bröllopsresan i efterhand. Men jag tycker det vore skithäftigt att få välja honom igen, berättade hon och fortsatte:

– Också för att när man samlas såhär för att fira kärleken, som man ju gör på ett bröllop, då är det så fint med alla människor som är så genuint glada för ens skull.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens skilsmässa med Hans Fahlén – överenskommelsen

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar efter att Pär Lindberg åkte ut ur Idol

FOTO: Tilde de Paula/Instagram, Karin Törnblom/TT, Efter fem/TV4 Play

SENASTE NYTT!