Kristin Kaspersens skilsmässa med Hans Fahlén – överenskommelsen

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén

Kristin Kaspersen och Hans Fahlén var ett av Sveriges hetaste nöjespar.
De skilde sig efter flera år som gifta och tillsammans har de även sonen Leon Fahlén.
Men hur sköttes skilsmässan och vad har hänt sedan dess?
Hänt reder ut.
503 Service Unavailable

Tv-personligheten Kristin Kaspersen, 52, var tillsammans med tv-programledaren Hans Fahlén, 57, i flera år. De fick dessutom en son ihop vid namn Leon Fahlén. De har jobbat ihop i många år bland annat som programledare för Fångarna på fortet år 2003 och 2005.

Men kärleken tog slut och de skilde sig efter fem år som gifta. Idag har Hans en ny kärlek vid namn Anna Möller medan Kristin är singel. Men hur kommer det sig att de skilde sig och hur var skilsmässan för de två? Hänt reder ut!

VIDEO Pegs pik mot Filip och Linn efter romansryktena

Hans Fahlén om skilsmässan från Kristin Kaspersen: ”Svackan”

Hans har tidigare beskrivit skilsmässan som bra, att han och Kristin skildes som goda vänner. Men även om allting var frid och fröjd så hade Hans det lite kämpigt och hamnade i en svacka.

– Jag tog mig inte ur svackan, det var strax efter att jag och Kristin hade flyttat i från varandra. Även om både jag och Kristin upplevde att skilsmässan var så bra som det kan vara, berättade han i podcasten Livshjulet för ett par år sedan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I en tidigare intervju med Hänt förklarade Hans dessutom att tiden efter skilsmässan var jobbig och att han fick en ”reality check”.

– Tiden efter min skilsmässa var en “reality check”, både på jobbfronten och i privatlivet. Jag lärde mig en hel del, framför allt att man behöver ta tag i saker som hopar sig i horisonten. Inte bara ducka och låta det bli ett allt för stort orosmoln, sa han då.

Hans Fahlén var länge singel efter skilsmässan men hittade senare kärleken igen år 2018 i Anna Möller.

Kristins överenskommelse med Hans – så är relationen idag

Kristin är singel och har i tidigare intervjuer med bland annat Expressen beskrivit att hon trivs ensam och att hon inte behöver någon vid sin sida.

I samband med när hon och Hans skilde sig hade de en överenskommelse. Ex-makarna beslutade sig nämligen för att skicka ut ett pressmeddelande om att de går skilda vägar. Anledningen? Barnens skull, något Kristin berättat för Expressen för tre år sedan. Tv-profilen ville inte ha någon uppmärksamhet och tog med sig barnen utomlands.

– Jag och Hans skickade ut pressmeddelande för att slippa snack och jag åkte med barnen till Frankrike så de skulle slippa se rubrikerna, sa Kaspersen till Expressen.

Hon förklarade vidare för tidningen att de är goda vänner.

– Nu är jag och Hans polare och vi har en bra kommunikation. Det finns ingen bitterhet alls och vi samarbetar för att vara bra föräldrar, säger Kristin Kaspersen.

Ex-makarna verkar med andra ord sedan flera år tillbaka ha en god kontakt och sonen Leon Fahlén bor fortfarande kvar hemma. All lycka till er!

LÄS OCKSÅ: Nina Gunke stöttas av maken Samuel efter Alzheimers-diagnosen

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Tom Pettersson i Bonde söker fru – Kärlek åt alla 2021

FOTO: Karin Törnblom/TT / WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

SENASTE NYTT!