Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter skilsmässan från Kaspersen – TV4-profilen Hans Fahlén bekräftar nya kärleken

29 maj, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Programledaren Hans Fahlén har hittat kärleken igen. Nu bekräftar han att läkaren Anna är hans nya flickvän.
Annons

Hans Fahlén, 54, har mött kärleken igen. När ”Mammagalan” ägde rum på Berns i Stockholm kom tv-profilen hand i hand med vackra läkaren Anna Möller, 41.

– Vi har varit tillsammans i ett och ett halvt år, förklarar en påtagligt lycklig Anna för Hänt och fortsätter:

– Jag och Hans träffades via gemensamma vänner. Vi är väldigt kära och lyckliga, säger hon och tittar ömt på Hans som inte är sen att hålla med.

– Allt känns verkligen jättebra mellan oss!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Än så länge bor Hans och Anna på varsitt håll, och de är inte heller förlovade. Men det är inte omöjligt att det snart kommer bli ändring på det.

– Haha, ja vi får väl se vad som händer framöver, säger Hans skrattandes innan han och Anna smiter in i vimlet.

Hans var tidigare gift med Kristin Kaspersen, 48, som han har sonen Leon, 14, med. De gick skilda vägar 2008 efter sju år tillsammans, varav fem som gifta.

Annons

Härom året förklarade Hans i podcasten ”Livshjulet” att han förvisso trivdes med livet som singel, men att han ändå såg fram emot den dagen han skulle träffa någon.

– En bra relation är lycklig, det hoppas jag definitivt att jag kommer få ta del av. Livet är en form av jakt och barn och familj är en del av det. Jag är mycket lugnare nu och jagar inte kärlek på samma sätt som jag gjorde förut.

Här kan du se bilden på det fina paret:

FOTO: Ibl

Annons