TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Hannah Widell om relationskampen med Philip Lindh: ”Ska flytta isär”

09 okt, 2021 
Lovisa Ström
Hannah Widell & Philip Lindh
Hannah Widell och pojkvännen Philip Lindh väntar deras första gemensamma barn.
Men nu berättar Hannah om relationskampen.
– Vi ska flytta isär, säger hon.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Det var i augusti som Hannah Widell avslöjade att hon väntar barn med fästmannen Philip Lindh. De har varit ett par i två år och barnet blir deras första gemensamma.

Men som de som har varit gravida vet är det inte precis en dans på rosor. Nu berättar Hannah om relationskampen med Philip som har uppstått efter graviditeten.

Hannah Widell om relationskampen med Philip – efter graviditeten

Det är i Hannah och systern Amanda Schulmans podcast Fredagspodden som Hannah berättar öppet om hur den här graviditeten har varit för henne.

– Helt plötsligt så ritas ju hela relationskartan om. Min och Philips relation ritas om för jag kan bara vara på ett sätt. Han försöker möta mig på ett sätt och jag är inte den som jag har varit innan, säger hon innan hon fortsätter:

– Under graviditeten är jag ledsen hela tiden. Men det som jag hamnar i är mitt första graviditetstrauma, vilket var ensamhet. Och när jag känner mig ensam så stänger jag av för att skydda mig. Så jag är inte en så trevlig person. Jag anstränger mig så mycket som jag bara kan för att fortsätta vara i vår kärlek och vår romans, för vi har inte varit ihop så länge så vi har ju det där, men jag tror att Philip brottas med... jag vet inte riktigt vem han pratar med, men jag hoppas han har någon. För det är inte alltid jag är nykter i mina tankar.

Annons

Hannahs hårda ord till Philip: ”Vi ska flytta isär”

I podden berättar Hannah även att hon har gjort bort sig inför sin kärlek. Och det hon berättar får systern Amanda att skrika rakt ut.

– Jag gör bort mig för Philip varje dag. Idag skrev jag ett sms till honom att det bästa kanske är att vi ska flytta isär fram tills förlossningen. Det är så synd om Philip, han har så mycket att parera just nu, säger Hannah varpå Amanda utbrister:

– Det här har du inte gjort Hanna? Du har INTE gjort det här? Varför då?!

– För att jag är så fruktansvärt.. du förstår inte.. jag känner mig så tråkig och så ful och hemsk. Jag vet inte vad jag ska vara i, svarar Hannah då varpå Amanda säger:

– Så du tror att du gör honom gladare när du skriver ett sms om att ni ska bo ifrån varandra? Jag blir faktiskt trött på dig. Det här är nästan pinsamt.

– Nej men jag tänkte inte klart när jag skrev det. Men det är ju just det här med att jag har så många svängningar per dag i min egna eländighet där man inte känner igen sig själv. Och jag kan inte ta ut det på barnen eller på jobbet så då blir det Philip, förklarar Hannah.

Annons