LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Therese Skog i Big brother 2021

15 feb, 2021 
Therese Skog Big brother 2021
Therese Skog är en av deltagarna i Big brother 2021.
Känner du igen henne sedan tidigare?
Det är inte alls konstigt!
Läs varför här!
Annons
Så blir nya Big BrotherBrand logo
Så blir nya Big Brother

Äntligen är succéprogrammet Big brother tillbaka på TV4 och Malin Stenbäck, 33, axlar programledarrollen även i år. Hennes sidekicks är dock utbytta. Nu kommer istället Arantxa Álvarez, Filip Dikmen, 24, och Kirsty Armstrong att finnas till hands vid Malins sida för att diskutera och titta närmare på alla detaljer om vad som händer i programmet.

En av årets deltagare är Therese Skog, 30, från Stockholm. Om tv-tittarna känner igen henne sedan tidigare är det inte alls konstigt!

Så är Therese Skog släkt med Elin ”Woodie” Skog

Therese Skog arbetar som handläggare på Örebro universitet, men nu är hon nyinflyttad till Stockholm. Hon har länge velat vara med i Big brother, men något har tidigare alltid stått i hennes väg. Men som singel och nyinflyttad till storstaden var nu tiden inne för 100 dagar inlåst i ett hus tillsammans med personer hon inte känner.

Therese har pluggat flera år på universitet, bland annat arkeologi, vilket kan leda till att hon kan anses som ”en av de smartaste” inne i Big brother-huset. I framtiden funderar Therese på att studera till psykolog. Kanske kan hennes roll bli hobbypsykolog inne i huset?

Annons

Men var kan tittarna ha sett Therese förut? Jo, hon är faktiskt släkt med Ex on the beach-profilen Elin ”Woodie” Skog. Hur då? De är systrar! Elin är den yngre och Therese den äldre. Men att hon är just syster till Elin är inget hon önskar att folk fokuserar på. Hon vill vara Big brother-Therese för fansen och följarna – inget annat!

Vad heter Therese Skog på Instagram?

Therese Skog är aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon thereseskooog och har i skrivande stund nästan 3 000 följare. Ett antal man kan misstänka kan växa rejält under tiden i Big brother-huset?

På den sociala plattformen delar hon mycket selfies men även kärlekshyllningar till systern Elin ”Woodie” Skog.

”Börjar märka tydligare nu när vi bor så mycket längre ifrån varandra hur mycket jag saknar min syster”, skriver Therese till en bild på sig själv och systern.

En som inte var sen att kommentera var just Elin med orden:

Men åh fina du! Samma här”.

Therese Skog i Big brother 2021 och Elin Skog

Veckofinaler av Big brother visas måndagar klockan 21.00 på Sjuan, TV4 Play och C More under hela våren. programmet finns även tillgängligt att livestreama dygnet runt på C More.

FOTO: Senjor Studio/TV4, Instagram

Annons