LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

5 saker du inte visste om Big brother-programledaren Kirsty Armstrong

28 jan, 2021 
Kirsty Armstrong
Big brother 2021 har en ny programledarduo! Malin Stenbäcks sidekicks är Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrong.
Men vem är Kirsty?
Här är 5 saker du vill veta om nya programledaren!
Annons
Så blir nya Big BrotherBrand logo
Så blir nya Big Brother

Premiären för Big brother 2021 väntar runt knuten och programledarna för succéprogrammet är avslöjade. Malin Stenbäck, 33, står kvar som programledare, men hennes sidekicks är utbytta. Till? Jo, inga mindre än Arantxa Álvarez och Kirsty Armstrong.

Kirsty är lite av en doldis som nu kommer hamna mitt i rampljuset! Men vem är hon?

Hur gammal är Kirsty Armstrong och var bor hon?

Kirsty föddes den 30 oktober år 1991 och är idag 29 år gammal. Civilstatusen är ogift och hon är ensam skriven på en adress i Årsta, Stockholm.

Har Kirsty något mellannamn då? Jajjemen. Enligt Kirstys Instagram heter hon Kirsty Nicole Maria Armstrong. Men hon är endast folkbokförd med namnen Kirsty Nicole.

Vad jobbar Kirsty Armstrong med?

Programledarrollen är något som Kirsty gör vid sidan av. Hon titulerar sig nämligen som komiker och arbetar som det.

Vill man få sig ett riktigt gott skratt så finns möjligheten att boka Kirsty via Norra Brunn. Hon erbjuder sig uppträda på privata event men även hoppa in som konferencier på events.

Annons

Vad heter Kirsty Armstrong på Instagram?

Kirsty är inte bara rolig på scen, utan även på sociala medier. I alla fall när det gäller Instagram där komikern heter fistyarmstrong och har över 4 500 följare.

Till följare och fans delar hon med sig av roliga klipp där hon skojar till det rejält. Men som följare får man såklart även en inblick i hennes liv.

Kirsty Armstrong på Instagram
Kirsty Armstrong på Instagram.

Roastpodden

Kirsty är inte bara komiker och programledare, hon är även poddare! Tillsammans med Thomas Eriksson har hon podcasten Roastpodden, där de varje vecka delar med sig av en eller flera roasts av saker de gillar. Därefter utvärderar de om de anser att de lyckats eller ej med sin uppgift.

Sist men inte minst så avslutas varje poddavsnitt med segmentet ”shark tank”.

FOTO: TV4, Instagram

Annons