Idol 2023 marknadsföring banner

Therese Larssons ovanliga bild med maken Lars "Lasseman" Larsson

21 nov, 2021 
LARS LASSEMAN LARSSON, THERESE LARSSON
Lasseman är en av medlemmarna i Arvingarna, men vid sidan av den skönsjungande kvartetten så har han även såklart ett privatliv och han är gift med hustrun Therese.
Nu visar Therese upp en ny ovanlig bild med Lasseman – så som vi inte är vana att se honom!
Annons
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång
TV: Arvingarna om sorgen efter nära vännens bortgång

Dansbandet Arvingarna består av killarna Casper Janebrink, 51, Lars Lasseman Larsson, 49, Tommy Carlsson, 52, och Kim Carlsson, 48.

Arvingarna kommer från Partille, i Göteborg och bildades redan år 1989. Fyra år senare, år 1993, medverkade de i Melodifestivalen med bidraget Eloise. Det slutade med att de kammade hem hela alltet med den låten och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest som det året gick av stapeln i Millstreet, Irland. De landade tillslut på en sjunde plats.

Casper Janebrink är högaktuell i tv-rutan då han just nu är en av artisterna i Så mycket bättre. Till en början var Casper tveksam till sin medverkan, han ville ju inte medverka utan sina kära medlemmar i Arvingarna. Men till slut tog han beslutet att tacka ja ändå, däremot var han väldigt noggrann med att han representerar Arvingarna i programmet.

Lasseman om Casper Janebrink i Så mycket bättre

Att representera Arvingarna är en uppgift som Casper gör med bravur. Förra helgen fick hela gänget gästa Nyhetsmorgon i samband med Så mycket bättre.

Annons

”Nu soundcheckar vi inför Nyhetsmorgon #arvingarna #såmycketbättre Ni missar väl inte det.”, skrev Lasseman då på Instagram.

Ända sedan år 1993 har Lasseman levt ihop med Therese Larsson och har därmed varit gifta i 21 år. Tillsammans har de sönerna Ludvig och Philip.

– Genom åren har vi likt andra par haft ”ups and downs”. Men vi ser framåt och kämpar ihop med de projekt vi har framför oss. Men visst herregud, de finns väl inga par som hållit ihop i snart 30 år som inte haft det smärtfritt, har Therese tidigare sagt till Hänt.

Therese Larssons ovanliga bild med Lasseman – så är vi inte vana att se honom

Även om det inte varit helt smärtfritt alla gånger så verkar Lasseman och Therese lyckligare än någonsin. Tidigare i höstas kunde de även visa upp sitt nya fina hus precis vid havet!

”En sneak-peek på vårat nya hus, Lassemans altan 2.0. Nu börjar en ny resa som vi hoppas bli färdiga med innan sommaren. Vill ni följa bygget?”, skrev Lasseman då på Instagram.

Annons

Nu är bygget klart och Lasseman och Therese har hunnit flytta in och njuta av sin nya tillvaro.

När det kommer till Instagram är Lasseman duktig på att uppdatera sina följare. Förutom bilder på det nya huset så är vi vana att få se bilder på honom när han står på scen eller i andra musikaliska sammanhang. Därför är det nu inte något som hör till vanligheten när Therese valt att visa upp Lasseman i en helt ny miljö och tillvaro – helt avslappnad i ”privata” kläder.

Therese vill även hylla sin make, som även är pappan till hennes barn.

”Världens bästa pappa till mina barn. Grattis på Fars Dag”, skriver hon.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons