LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars ”Lassemans” fru Therese om bakslaget efter skönhetsingreppet

24 feb, 2023 
För ett år sedan gjorde Lassemans fru Therese Larsson en ögonlocksoperation.
Nu delar hon med sig av ett bakslag gällande operationen – som behöver åtgärdas.
”Nu har jag...”, skriver Therese på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folketBrand logo
Laurell Jane Barker om flytten till Sverige – stödet från folket

Lars ”Lasseman ” Larsson och han kära hustru Therese Larsson har mycket för sig. Lasseman har det fullt upp med dansbandet Arvingarna och på hemmaplan är han och Therese i full gång med att renovera och fixa sitt nya hus.

Makarna köpte sitt nya hus för mer än ett år sedan och de har tidigare berättat för Hänt att de älskar att fixa med hemmet. De sitter sällan sysslolösa och när de inte jobbar så älskar de att pyssla och fixa med nya projekt.

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra, har Therese berättat för Hänt.

Therese Larsson om skönhetsoperationen – berättar om bakslaget

På Instagram får vi följa makarnas liv och Therese Larsson är verkligen en fena på sociala medier. Men det är inte bara bilder på huset och renoveringar som hon uppdaterar följarna om. Det kan även röra sig om något helt annat.

Annons

Nyligen delade Therese med sig av på Instagram-story att hon var på en läkarmottagning. Anledningen till detta var hennes ögonlocksoperation som hon gjorde för mer än ett år sedan.

” För drygt ett år sedan gjorde jag en ögonlocksoperation. Nu har jag fått en liten knuta där ett av stygnen satt som nu ska tas bort”, skriver Therese på Instagram.

Therese har även delat med sig av flera närbilder på hennes ögonlock där man kan se den lilla knutan som nu ska tas bort.

När Hänt når Therese berättar hon kort om operationen.

Tog bort en liten talgkörtel idag utan dramatik”, skriver hon.

Therese Larsson
Screenshot Therese Larssons Instagram.
Therese Larsson
Screenshot Therese Larssons Instagram.

Therese Larsson om skönhetsingreppet: ”Bestämde mig...”

Therese Larsson har tidigare pratat med Hänt efter operationen och förklarade då att hennes ögonlock alltid varit lite hängande och att det var en enkel operation.

– Anledningen är 50 procent utseende och 50 procent besvär. Mina ögonlock har alltid varit lite hängande och med åren har det blivit mer och då också en tyngd och en trötthetskänsla över ögonen, berättade hon och fortsatte:

– En ganska enkel operation som jag nu bestämde mig för att göra, sa Therese då.

FOTO: TT

Annons