ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lasseman och Therese Larssons dyra bakslag – under husrenoveringen

20 jan, 2023 
Lars ”Lasseman” Larsson och hans fru Therese Larsson är i full gång med att renovera sitt nya hus.
Men det är inte alltid enkelt att renovera.
Nu berättar makarna om ett ekonomiskt bakslag med husbygget.
Annons
Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lars ”Lasseman” Larsson, och hustrun Therese Larsson flyttade in i sitt nya hus för ungefär ett år sen. Paret har haft det fullt upp sedan dess med att renovera och fixa iordning huset. De sitter sällan sysslolösa och när de inte jobbar så älskar de nämligen att fixa med hemmet.

Therese har tidigare berättat för Hänt om hur mycket de älskar att fixa och dona med huset.

– Det här huset som vi bor i nu, det blir ju vårt tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi känner lite att vi alltid vill ha något att renovera och att få se möjligheterna med ett hus, vad man kan göra, har Therese berättat för Hänt.

Therese och Lars ”Lasseman” Larssons nya villa

Makarnas nya villa ligger bara några få hundra meter från det gamla huset. Nu har även Lasseman och Therese närmare till både havet till Lassemans syster som bara bor något hus bort.

När Hänt tidigare pratade med Lasseman berättade han att renoveringen rullar på fint och att de även skulle fira jul i villan.

Annons

”Det går fint, lite kallt att va ute och jobba nu bara”, hälsade han då.

Men det är inte alltid enkelt med en renovering, det är mycket jobb och annat som ska funka. Paret har tidigare berättat att de haft problem med bygglov och leveranser.

”Allt blev mycket dyrare”

När Hänt träffar Lasseman och Therese på Cirkus på röda mattan inför premiären av Peter Pan går åt helvete berättar de om ett visst ekonomiskt bakslag som de kanske inte riktigt hade räknat med.

– Allt blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss, säger Therese.

Även Lasseman instämmer.

– Ja så blev det med alla byggen.

Paret berättar vidare om bygget, att de ser framemot våren då man slipper stå ute i snön och renovera.

– Vi kämpar med vårt bygge, det är skitroligt, säger makarna.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons