ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nya bilderna inifrån Lasseman Larssons villa – stora förändringen

10 nov, 2022 
Lasseman och Therese Larsson
Arvingarnas Lasseman Larsson är fortsatt mitt uppe i renovering mellan spelningar med bandet.
Nu visar han och hustrun upp nya bilder inifrån villan samtidigt som sångaren för första gången avslöjar när allt ska stå klart!
Annons
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnetBrand logo
Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

Arvingarna har under hösten haft premiär för sin krogshow I love Arvingarna som framförts på Kajskjul 8 i Göteborg.

Vid sidan av scenen och rampljuset är bandmedlemmen Lars ”Lasseman” Larsson mitt i renovering av sitt relativt nya hus tillsammans med hustrun Therese Larsson.

Men hur går det med bygget såhär ett år efter flytten? Nu visar makarna upp nya bilder inifrån villan och hur processen ser ut.

Lasseman och Thereses pågående renovering av nya huset

Att Lassemans nya villa har blivit en snackis av fansen kanske inte är så konstigt. Fans och tittare har nämligen fått inblick i makarnas tidigare villa under inspelningarna av Arvingarnas succéprogram Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan.

Annons

– Jag är en riktig fixare, jag älskar inspelningarna av Lassemans altan när man får vara med och se till att alla har det bra. Men om man inte har personligheter som mig och Lasseman hade man nog aldrig haft en sådan stor inspelning i sitt hem tror jag, det är väldigt mycket jobb.

Frågan nu många ställt sig är ifall det blir en till säsong av TV4-programmet. Arvingarnas bandmedlem Kim Carlsson har själv svarat på frågan till Hänt.

– Vi har ju lagt det lite på is nu eftersom det var så mycket att göra, vi hann inte ta tag i det helt enkelt, inte till nu. Så vi ska väl försöka ha lite kontakt med de som vi jobbade med och se ifall TV4 är intresserade att fortsätta samarbetet.

Lasseman och Thereses hus
Lasseman och Thereses hus.
Annons
Lasseman och Therese
Lasseman med hustrun Therese.

Nya bilderna inifrån huset: ”Räknar med att vara klara i början av nästa år”

Lasseman och Therese har ett eget konto på sociala medier där de visar upp den pågående renoveringen. I våras påbörjades utbygget och makarna siktar på att vara klara i början av nästa år, förklarar Lasseman.

”Vi började utbygget i april och har öppnat mellan gamla och nya delen nu i veckan. Vi jobbar på och räknar med att vara klara i början av nästa år”, skriver han i ett meddelande.

Nedan syns de nya bilderna under renoveringen inomhus.

Lassemans renovering av huset
Lassemans renovering av huset
Annons
Lassemans renovering av huset
”Väggen är borta... Men dammet är kvar. Bara att kavla upp ärmarna och börja städa”, skriver paret.

Nu väntar vi med spänning ifall det blir en till säsong av bandets program på Lassemans altan.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons