ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Therese Andersson och Casper Janebrinks lycka med sonen Hugo: ”Toppen”

16 sep, 2023 
CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON
Det är nästan exakt ett år sedan Casper Janebrink blev pappa för tredje gången.
Det betyder att lille Hugo snart fyller 1 år.
Nu berättar Therese och Casper om första tiden som föräldrar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrinks avslöjande om sonen Hugo – därför syns han inte i mediaBrand logo
Casper Janebrinks avslöjande om sonen Hugo – därför syns han inte i media

Sedan dess har de njutit av bebislyckan och Caspers pappa Dennis Janebrink, 77, har tidigare berättat för Hänt att han också njuter av bebislyckan som farfar.

– Det har varit jättetrevligt. Vi har varit barnvakter flera gånger nu. Han var här nyss för de skulle åka på en grej så då var han hemma hos oss. Så han fick sitta i farfars knä och jag matade den lille, har Dennis tidigare berättat för Hänt.

Therese om sonen Hugos utveckling

Nu är det inte långt kvar tills Hugo fyller ett år och det ska självklart firas. När Hänt träffar Casper och Therese på premiären av Moulin Rouge! The musical kan Therese komma med en uppdatering om hur han mår.

Annons

– Det är toppen, han kryper och går lite överallt just nu, berättar Therese för Hänt.

– Han fyller ju 1 år snart så att det är fullt håll i gång hemma och det är jätteroligt, säger Casper.

Hur ska ni fira hans 1-årsdag?

– Ja det blir med släkt och vänner såklart. Lite kalas, berättar Casper glatt.

Caspers kärlekslycka med Therese

Men det är inte bara Hugo som firar sin födelsedag i dagarna. Förra veckan var det ännu ett kalas som gick av stapeln, men då var det Therese som stod i centrum.

”I lördags va det kalas hemma för vi firade att Therese fyllde 35 år, grattis!!”, skrev Casper då i ett inlägg på Instagram.

Casper och Therese har snart varit ett par i två år och Casper har tidigare berättat hur kärlekssagan började.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gånger i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, sa Casper till Året runt.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Jennifer Iverssen/Hänt

Annons