LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink visar upp lyckan med flickvännen Therese – se här

04 sep, 2023 
CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson har sonen Hugo tillsammans.
Nu visar Casper upp lyckan med flickvännen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Casper Janebrink, 53, har haft en fullspäckad sommar som programledare för Bingolotto sommarkväll ihop med kollegan Agneta Sjödin, 56. Det var tredje sommaren i rad som Casper och Agneta körde ihop och TV4 är mycket nöjda med deras insats.

”Vi är jättenöjda med Casper och Agneta och programmet är mycket uppskattat av våra spelare och tittare”, skrev Bingolottos John Sarafian i ett meddelande till Hänt.

När det kommer till privatlivet har Casper nyligen blivit pappa för tredje gången. Det var förra året som Casper och flickvännen Therese Andersson, 35, blev föräldrar till lille Hugo.

Caspers kärlekssaga med Therese

Casper och Therese träffades för drygt två år sedan och tiden som följde efteråt blev omtalad för Caspers del, eftersom han var gift med ex-frun Helena Janebrink, 46, vid det laget.

Annons

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gånger i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, sa Casper till Året runt.

– Hon har en humor som jag gillar. Dessutom är hon grymt smart. Men allt gick väldigt fort och i helt fel ordning. Det var inte planerat men Therese blev gravid och vi är nu föräldrar till Hugo, fortsatte han.

Casper visar upp lyckan med Therese – gratulationerna väller in

Hugo fyller snart ett år och det har minst sagt hänt en hel del sedan dess att han kom till världen. Men detta är inte det enda som ska firas. Först ut att fylla år är nämligen Therese!

Annons

”I lördags va det kalas hemma för vi firade att Therese fyllde 35 år, grattis!!”, skriver Casper i ett inlägg på Instagram.

Detta är det första inlägget som Casper lägger upp med Therese på ganska länge. Senast han la upp en bild på henne var nämligen i början av sommaren.

Nu väller gratulationerna in till Therese.

”Grattis och Grattis till kärleken.”, skriver en person.

”Ni är ett fint par grattis Therese”, skriver en annan.

”Stort grattis i efterskott. Ha det gott båda två. Obs fint foto”, skriver en tredje.

”Grattis Therese från Larssons”, hälsar Lassemans fru Therese.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons