LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tess Merkels återförening med Kenny Solomons efter skilsmässan

08 dec, 2020 
Tess Merkel och Kenny
I höstas meddelade Tess Merkel och Kenny Solomons att de ska skiljas – efter tre år som äkta makar.
Nu avslöjar artisten att de har hittat tillbaka till varandra.
– Kärleken lever, säger hon till Expressen.
Annons
Hela startfältet för Melodifestivalen 2021Brand logo
Hela startfältet för Melodifestivalen 2021

Artisten Tess Merkel, 50, har en lång karriär i rampljuset bakom sig. Tillsammans med övriga Alcazar-medlemmar har hon ställt upp i Melodifestivalen flera gånger och popgruppen har till och med valts in i Melodifestivalen hall of fame.

När det kommer till privatlivet är Tess gift med entreprenören Kenny Solomons, 34, sedan tre år tillbaka. Makarna blev ett par ett år innan bröllopsklockorna ringde och att kärleken mellan dem är stark råder inga tvivel om.

Därför kom det som en chock för många när Tess och Kenny gick ut med nyheten att de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Kenny Solomons om skilsmässan

Sedan Tess och Kenny blev man och hustru har de genomgått många prövningar i relationen. De har flyttat ihop, blivit särbor och sambor igen. När artisten gästade Efter fem förra året berättade hon om beslutet att bo på olika håll.

– Vi behöver det just nu för att forma vårat liv så att det passar oss, sa hon då i programmet.

Annons

Det var i oktober som Kenny Solomons förklarade att han och Tess valt att gå skilda vägar på grund av en komplicerad familjesituation.

”Det krossar mitt hjärta att säga att vårat äktenskap är slut. Men vi är starka och vi kommer alltid att vara vänner och hålla om varandra så länge vi lever”, skrev han vid tillfället.

Starka orden till hustrun Tess Merkel

Bara en vecka efter att Tess och Kenny bekräftat att skilsmässan var på ingång tillägnade Kenny Solomons ett känslosamt inlägg på Instagram till sin hustru.

I kommentarsfältet var det tydligt att följarna inte riktigt förstod varför de valt att skiljas när kärleken mellan dem är så pass stark.

”Du och jag är bästa vänner för alltid, jag avgudar dig och saknar den energi som vi delade varje dag. Du är allting”, skrev Kenny i inlägget.

Tess bekräftar återföreningen med Kenny

Nu verkar det som att Tess och Kenny har tänkt om. I en ny intervju med Expressen berättar artisten att de inte har ansökt om skilsmässa och att känslorna för varandra finns kvar.

– Det finns alltid hopp för kärlek, det finns alltid saker att kämpa för. Kärleken lever, säger Tess till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons