LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenny Solomons starka känslor för Tess Merkel efter skilsmässan

20 okt, 2020 
Tess Merkel och Kenny Solomons
Förra veckan berättade Kenny Solomon att han och Tess Merkel bestämt sig för att skiljas efter tre år som äkta makar.
Nu delar Kenny med sig av en kärleksfull hyllning till sin ex-hustru.
– Jag avgudar dig, skriver han på Instagram.
Annons
Tess Merkel om nya rollen som programledareBrand logo
Tess Merkel om nya rollen som programledare

Artisten Tess Merkel, 50, är kanske främst känd som en av sångarna i Alcazar. Popgruppen har varit aktiva i omgångar och dykt upp i Melodifestivalen vid ett par tillfällen.

Att Tess älskar att stå på scen finns det inga tvivel om därför tvekade varken hon eller de övriga medlemmarna i Alcazar när de återigen fick chansen att ställa sig på Mello-scenen tidigare i år när de valdes in i Melodifestivalen hall of fame.

Tess Merkel har på senare år blivit en riktig entreprenör och tillsammans med med Kenny Solomons, 34, som hon gifte sig med 2017, driver hon en barbershop-franchise i Sverige.

Separationen och återföreningen

Kenny och Tess blev tillsammans ett par år innan bröllopsklockorna ringde. De har i intervjuer pratat om sina starka känslor för varandra och därför kom det kanske som en chock för många när makarna avslöjade att de bestämt sig för att separera förra året.

– Vi behöver det just nu för att forma vårat liv så att det passar oss, sa Tess när hon gästade Efter fem i samband med separationen.

Annons

I våras förklarade Tess Merkel att hon och Kenny skulle flytta ihop igen och ge sambolivet en ny chans.

– Vi har köpt en ny lägenhet så vi flyttar in där på fredag. Det ska bli superspännande, sa artisten då.

Kenny och Tess Merkel skiljer sig

Men trots att både Tess och Kenny gav äktenskapet flera tappra försök lyckades de inte hålla ihop. Förra veckan avslöjade Kenny Solomons att de har beslutat sig för att gå skilda vägar.

Det forna paret är dock goda vänner än idag, vilket Kenny förtydligade i ett inlägg på Instagram.

”En skilsmässa är inte lätt men vår kärlek till varandra är det viktigaste, jag kommer alltid att vara din trygghet Tess och för alltid din bästa vän”, skriver han.

Kenny om kärleken till Tess

Den exakta anledningen till skilsmässan är något oklar. I ett nytt inlägg på Instagram hyllar Kenny Solomons Tess Merkel till skyarna och berättar att han fortfarande känner väldigt mycket kärlek för henne.

”Jag älskar dig Tess, din röst, din energi, ditt leende och strålande skönhet”, skriver Kenny i inlägget och fortsätter sedan:

”Du och jag är bästa vänner för alltid, jag avgudar dig och saknar den energi som vi delade varje dag. Du är allting”.

I kommentarsfältet har följarna skickat kärleksfulla hälsningar till det forna paret och flera av dem ställer sig frågandes till varför Kenny Solomons och Tess Merkel har bestämt sig för att skiljas.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons