LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedo om att möta Eric Saade i Melodifestivalen 2021

01 dec, 2020 
Eric och Danny i Melodifestivalen 2021
Danny Saucedo och Eric Saade har ett turbulent förflutet.
Nu ryktas det om att artisterna ska tävla mot varandra i Melodifestivalen 2021.
– Det tog ganska mycket på mig, säger Danny om den stundande duellen.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Artisterna Danny Saucedo, 34, och Eric Saade, 30, är vana vid att stå på Melodifestivalen-scenen. De har båda medverkat i tävlingen flera gånger och Eric har till och med tagit hem vinsten och därmed fått representera Sverige i Eurovision song contest 2011. Det året landade Danny på en andraplats med bidraget In the club och förlorade alltså mot Eric.

Men att ha erfarenhet av Mello är inte det enda Danny och Eric har gemensamt. De har även båda varit tillsammans med Molly Sandén, 28. Stämningen mellan artisterna har genom åren upplevts som kylig och det verkar som att kärleksdramat ligger till grund för detta.

Molly Sandén och Eric Saades uppbrott

Eric och Molly var ett par i nästan fem år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar 2012. Det tog lång tid innan Eric Saade valde att prata öppet om uppbrottet.

– Det var en lång ungdomskärlek, vi lärde oss båda mycket och jag är glad att vi båda gått vidare, sa Eric i podcasten Inga gränser med Daff för fyra år sedan.

Annons

Strax efter kärlekskraschen hittade Molly Sandén kärleken på nytt i Danny Saucedo. Enligt uppgifter till Nöjesbladet kände Eric till ex-flickvännens nya romans men var missnöjd med hur de skötte situationen.

Eric och Molly är vänner idag och följer varandra på Instagram.

Eric Saades pik till Danny Saucedo

Trots att stämningen mellan Eric och Molly är god kvarstår frågan hur Eric och Danny känner för varandra. När Eric vann över Danny i Melodifestivalen 2011 skrev han en syrlig tweet om ex-flickvännens nya kärlek.

Han är nummer två! Som vanligt!”, skrev Eric Saade på Twitter då, enligt Nöjesbladet.

Eric har sedan dess kommenterat relationen till Danny i Så mycket bättre – men de följer än idag inte varandra på Instagram.

Danny och Eric möts i Melodifestivalen 2021

Under tisdagsmorgon bekräftades det att Danny Saucedo är klar för Melodifestivalen 2021. Enligt Nöjesbladet ska även Eric Saade ställa upp i musiktävlingen, vilket Danny nu väljer att kommentera.

Annons

– Nånting som jag tror att jag lärde mig sist är att inte fokusera så mycket på allt runtomkring. Det tog ganska mycket på mig och jag blev insugen i hela den grejen, säger Danny Saucedo till tidningen och fortsätter:

– Nu blir jag bara glad att gamla deltagare är med igen, det blir nog kul liksom. Om han är med och siktar på Eurovision så känner jag bara: Go get it, kör!

FOTO: Amir Nabizadeh/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons