Eric Saades oväntade pik till Danny: ”Samma säng...”

Eric Saade och Danny Saucedo har pikat varandra öppet sedan Danny blev tillsammans med Erics ex Molly Sandén. I kvällens "Så mycket bättre" skickar Eric också en ny passning mot rivalen.

Sedan Molly Sandén, 25, blev tillsammans med fästmannen Danny Saucedo, 31, för fyra år sedan har han och hennes ex-pojkvän, artisten Eric Saade, 26, pikat varandra en hel del i sociala medier. Eric och Molly blev tillsammans 2004, när sångerskan bara var 14 år, och höll ihop fram till januari 2012. I februari 2013 meddelade Danny och Molly att de var tillsammans.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Men samma dag som paret avslöjade sitt förhållande, twittrade Eric Saade orden “Jaja, sluta prata om det nu. Han är nummer 2. Som vanligt” med en tydlig passning till att Danny inte bara var tvåa i Mollys liv, utan också efter Eric i Melodifestivalen 2011, samt efter Loreen, 33, i Melodifestivalen 2012.

Några månader senare samma år passade Danny på att slänga en känga tillbaka mot Eric, efter att en följare på Instagram uppmanat honom att bli mer ödmjuk.

“Pff. Förväxla mig inte med hennes ex-pojkvän”, skrev Danny då, vilket fick Eric att rasa i ett eget inlägg på Instagram där han skrev ett svar till den fem år äldre Danny:

“Vem håller på sådär… Why start a fire? Så otroligt onödigt. 27 years old.”

Och i kvällens “Så mycket bättre” är det dags igen. När Eric Saade anländer till artisthuset på Gotland tilldelas han samma rum som Danny Saucedo hade när han förra året medverkade i programmet.

– Shit vilket fint rum! Här har en massa kollegor bott, säger Eric först och får sedan syn på en tavla som sitter uppsatt i rummet.

På tavlan finns porträtt på alla de “Så mycket bättre”-artister som tidigare haft rummet, däribland Danny. Insikten får Eric Saade att skratta till, för att sedan skicka en ny passning till rivalen.

– Nu ska jag sms:a Danny och skriva att jag sover i samma säng som han gjorde, säger Eric Saade och fnissar.

“Så mycket bättre” sänds 20.00 ikväll, lördag, i TV4.

LÄS OCKSÅ: Mollys vändning inför bröllopet med Danny

LÄS OCKSÅ: Detaljen får fansen att rasa efter Dannys bild: ”Fy fan”

Foto: IBL, TV4