Tareq Taylors nya relationsavslöjande väcker starka reaktioner

Tareq och Sofia

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl har bekräftat sin kärlek.
Sedan relationsavslöjandet har de överösts med kommentarer och starka reaktioner.
Läs här!
Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton
0:57

Efter reklamen: Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

(0:57)

Slå på ljud

Tv-personligheten och kocken Tareq Taylor, 52, har gått och blivit folkkär på bara några år. SVT-profilen vann i höstas Årets tv-personlighet på Kristallen för programmet Tareq Taylors matresa. Han figurerar dessutom som kock i Stjärnorna på slottet och medverkar i Trädgårdstider.

Han var dessutom en av sommarpratarna i P1 ifjol och nyligen kunde vi se honom i TV4:s Postkodmiljonären tillsammans med Frida Boisen. Ingen missade väl heller att han var julvärd i SVT?

Det går även bra på kärleksfronten för tv-profilen, han och Sofia ”PT-Fia” Ståhl har bekräftat sin relation och deras kärlekslycka har mötts av en mängd reaktioner!

Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl bekräftar relationen

I september förra året bekräftade Tareq sin skilsmässa med Kristina Taylor. Ett par månader senare kunde Hänt avslöja att Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl var ett par.

För Hänt berättade nyligen Tareq själv att kärlekslivet går som på räls.

– Det går alldeles utmärkt, sa han då.

För Aftonbladet konstaterade Tareq dessutom att han och Sofia har det bra tillsammans.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, säger Tareq Taylor till Aftonbladet och fortsätter:

– Ja, men så är det. Det känns som vi har hittat en bra balans. Jag tror också vi ger varandra energi vilket är bra.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Starka reaktioner efter Tareqs relationsavslöjande med Sofia

Det går lika bra på jobbfronten som det gör för kärlekslivet för Tareqs del, i sommar ska han spela in den andra säsongen av Tareq Taylors matresa förklarar han.

– I sommar ska vi spela in den andra säsongen. Det känns jättekul. Jag ska även göra Stjärnorna på slottet och om några veckor börjar vi spela in Trädgårdstider. Det händer massor med grejer. Jag är också så otroligt glad för det här vinet. Det är ett nytt kapitel och jag har varit jätteängslig för att göra vin och har tackat nej flera gånger.

Sedan relationsavslöjandet har kommentarerna strömmat in om Tareq och Sofias kärlekslycka, bland annat på Aftonbladets sociala medier.

Flera gratulerar turturduvorna till kärleken!

”Vad roligt”, skriver en person i en kommentar.

Grattis kärleken är underbar”, hälsar en annan.

Härligt, länge leve Kärleken”, skriver en trejde person.

Äkta kärlek, fantastiskt att kärleken finner varandra till slut!!! Och att allt ordnar sig, ex o barn finner ro!!”, skriver en fjärde person.

Tareq Taylor avslöjar även att de har planer på att jobba tillsammans.

– Ja, vi hoppas det. Det är igång och vi håller på att bygga en studio i Malmö. Samtalen har mynnat ut i action. Där är det meningen att vi ska kunna skapa verksamhet.

FOTO: SVT/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN