Systrarna i Bonde söker fru om hur de mörkade allt för TV4

Systrarna Minna lindberg och Sara Håkansson i Bonde söker fru om hur de mörkade allt för TV4
Systrarna Minna Lindberg och Sara Håkansson har båda sökt till Bonde söker fru.
Nu berättar de hur de mörkade allt för TV4.
Annons

TV4:s program Bonde söker fru har nyligen satt igång för säsongen. Det är den 14:e i ordningen och precis som föregående år är Linda Lindorff, 47, programledare.

Årets bönder består av köttbonden Jimmy, 37, getbonden Oscar, 22 och mjölkbönderna Pelle, 28, samt Alexander, 35. I förra veckans avsnitt fick bönerna träffa sina brevskrivare för första gången.

Annons

– Det är både förhoppningar, förväntningar, ovisshet. Väldigt blandade känslor, sa mjölkbonden Alexander i programmet.

Annons

Sara överraskade Minna inför Bonde söker fru

Några som dök upp på Sundbyholms slott för att träffa bönderna var systrarna Minna Lindberg, 19, och Sara Håkansson, 33. Lyckligtvis var de inte ute efter samma bonde, utan Minna var där för att träffa Oscar och Sara var där för att försöka vinna Jimmys hjärta.

Minna hade dock ingen aning om att även Sara hade skickat in brev till Bonde söker fru. Hon hade nämnt för familjen att hon tyckte Jimmy var intressant.

– Men vi hade ingen aning om att hon skulle skicka in ett brev så det kom som en överraskning när hon kom till mig och sa ”Ska vi åka tillsammans till Sundbyholm?”, berättar Minna för Hänt.

TV4 visste ingenting

De berättade aldrig för produktionen att de var systrar och då de inte har samma efternamn anade TV4 ingenting. Det var först när Minna och Sara var på väg till inspelningarna som det hela avslöjades.

Annons

– Det var någon jag skrev med när jag var på väg till slottet som skulle få reda på hur vi åkte, jag och Sara åkte ju tillsammans dit. Då först fick de reda på att vi var systrar, berättar Minna.

Under inspelningarna hann de dock inte med att träffa varandra, då böndernas brevskrivare var indelade i grupper beroende på vilken kille de hade sökt in till.

– På kvällstid när man var klar med alla inspelningar fick man ju chansen att prata, men man var så himla mycket i sin egna bubbla. Hon var i Jimmy-bubblan och jag i Oscar-bubblan. Det var mest vid frukosten och så man passade på att prata. Men bara vetskapen om att vi båda var där kändes lugnande, avslutar Minna.

Bonde söker fru sänds på onsdagar kl 20.00 på TV4, TV4 Play och C more.

Bönderna berättar allt släpps på onsdagar klockan 21.00 på TV4 Play och C More. 

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…