Suzanne Reuter och Dan Ekborg återförenade – 40 år efter romansen

Suzanne Reuter och Dan EkborgS

Suzanne Reuter och Dan Ekborg hade en romans för över 40 år sedan.
Nu avslöjas det att skådespelarna plötsligt har återförenats.
Läs om relationen här!
Hör Claudia Galli Conchas fina hyllning till Suzanne Reuter
0:38

Efter reklamen: Hör Claudia Galli Conchas fina hyllning till Suzanne Reuter

(0:38)

Slå på ljud

Den folkkära skådespelaren Suzanne Reuter, 70, har under åren synts i alla möjliga produktioner. Vintern 2020 blev hon dessutom aktuell som en av karaktärerna i ICA-reklamen.

Det var efter Loa Falkmans, 74, avhopp från reklamfilmerna som det länge stod oklart vem som skulle ta över. Tillslut avslöjades det att det var just Suzanne som tillsammans med Björn Kjellman, 59, tog över uppdraget.

Vi har även sett Suzanne som gåtställare i TV4:s Fångarna på fortet under de senaste åren. Men inför den kommande säsongen har Suzanne bytts ut mot Peter Stormare, 68.

Suzanne Reuter aktuell i Renée Nybergs nya program

I höst kommer vi istället få se Suzanne på tv-rutan i ett helt nytt format. Det är TV4 som tar fram det nya programmet Vilket liv! som leds av ingen mindre än Renée Nyberg, 56. Det var under en sändning av Nyhetsmorgon som Renée fanns på plats och avslöjade det nya programmets uppkomst.

– Det är fantastiskt kul, det är en hyllningskväll för fem av våra största artister och programledare som verkligen förtjänar. De hyllas med familj, anhöriga, gamla vänner, kollegor och med allt från specialskrivna öppningsnummer, säger Renée i Nyhetsmorgon.

De fem personer som kommer att hyllas i Vilket liv! är förutom Suzanne, Björn Skifs, 75, Lena Philipsson, 56, Robert Gustafsson, 57, och Tommy Körberg, 73.

Suzanne har tidigare varit gift, mellan åren 1983 och 2000 ingick hon i äktenskap med Tomas Pontén. Men innan dess hade Suzanne en relation med skådespelaren Dan Ekborg, 66.

Nu återförenas Dan Ekborg och Suzanne Reuter – relationen idag

Faktum är att romansen mellan skådespelarna är något som Renée Nyberg avslöjade under sin medverkan i Nyhetsmorgon. Det visar sig nämligen nu att Suzanne och Dan har återförenats – detta under inspelningen av Vilket liv!.

Jonas Gardell kommer och öppnar för Lena Philipsson. Dan Ekborg öppnar åt Suzanne Reuter som också då visar sig vara...det är hennes ex från way back, säger Renée.

Suzanne och Dan ser inte direkt ut att ha några kopplingar till varandra idag så hur relationen egentligen ser ut är svårt att säga. Men med tanke på att Dan ställde upp med att showa för Suzanne på scenen i TV4-programmet låter det som att relationen dem emellan minst sagt är god.

Hänt har sökt Dan Ekborg för en kommentar.

Suzanne Reuter och Dan Ekborg.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN